Pšovka s debutanty v sestavě nestačila na Vojkovice


Branky


0

Jen poločas vydrželi vzdorovat svému soupeři fotbalisté Pšovky B, kterým po změně stran evidentně došly síly a nakonec odjíždějí ze hřiště soupeře s potupným debaklem.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Bezbranková první půle

I se dvěma debutanty v sestavě - mladými Bláhou a Kernerem - nastoupili k zápasu hráči Pšovky B. Jednalo se o zápas týmů z horních pater tabulky, kterým se ale v poslední době nedaří podle představ, a tak si chtěly v tomto vzájemném zápase napravit reputaci. Otázkou bylo, jak dlouho mixu hostujících hráčů vydrží síly, v první půli ale hosté dokázali být svému soupeři (stejně jako například nedávno v Dolních Beřkovicích) vyrovnaným protivníkem. Šance se rodily na obou stranách - při domácích akcích musel nejméně dvakrát vytáhnout skvělý zákrok brankář Braunšveig, hosté zase zahrozili zásluhou Hyky. Ten dostal pěkný míč do běhu od nováčka Bláhy a utíkal na domácího brankáře Hemiratha st. Navedl si míč na svou silnější levačku, brankář domácích se ale nenechal překonat, střelu vyrazil a udržel tak poločasový bezbrankový stav. Do statistik se zapsal i druhý hostující debutant Kerner, který za ostrý zákrok viděl žlutou kartu.

Vojkovice začánají pálit ostrými

Hostující plán na zisk bodů se začínal bortit hned po pár minutách hry, kdy museli pro zdravotní obtíže odstoupit Netolický ml. a Harant, na jejichž místa nastoupili mladí Vlasák (bratr redaktora soutěže) s Havrlíkem. A v 56. minutě bylo ještě hůře - hosté pokazili rozehrávku na vlastní polovině z levé strany, čehož domácí využili k rychlému útoku zakončenému bezpečně podél gólmana Juklíčkem. 1:0. Hosté byli ve druhé půli výrazně lepší a pojišťovací branku přidali v 67. minutě zásluhou Prachaře, který dokázal dorazit do branky střelu vyraženou hostujícím gólmanem. 2:0. Od této chvíle už hosté působili velmi odevzdaným dojmem a další ránu jim zasadila 73. minuta a zásah Šerhanta, který se dokázal po centru ze strany trefit hlavou pod břevno. 3:0. V závěru ještě přidal dvě branky krajní záložník Plicka, který se jednou prosadil rychlostně a podruhé po rozehrané standardní situaci a dal tak výsledku konečnou podobu na 5:0.



Ohlasy k zápasu



FK Pšovka Mělník B
Vít Vlasák - střídající obránce: V první půli jsme hráli slušně a byli jsme Vojkovicím vyrovnaným soupeřem. Je škoda, že jsme nedokázali využít vytvořených příložitostí, které mohly zápas rozhodnout. Po poločase ale získal soupeř výraznou převahu a zaslouženě vysoko zvítězil.



Počet diváků: 50. Rozhodčí: NĚMEČEK Libor - KORTANOVÁ Marie, DEMETER Martin.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.