2:1
(1:0)
81. M. Bulva
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

15.05.2016 17:00

25.kolo, Středočeský | Mělník | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Střídající Balog nechal všechny body doma


Branky


36. D. Ubry , 85. R. Balog - 81. M. Bulva
0

Vyrovnané a napínavé utkání se podle očekávání odehrálo ve Velkém Borku, kam zavítaly Všestudy. Hosté se drželi statečně a dokázali vyrovnat, střídající domácí Balog ale nechal body doma.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí jdou gólem Ubryho do vedení

I s mladým Nesládkem v sestavě, ale bez svých ofenzivních es Růžičky, Lamače a Štrupla nastoupili k utkání hráči Velkého Borku. Soupeřem jim byly houževnaté Všestudy, které nevypustí žádný zápas a dokáží znepříjemnit život každému soupeři. Domácí i přes absence ve své sestavě začali velmi aktivně a snažili se co nejrychleji vsítit vedoucí branku. Z tlaku vyplynuly i náznaky šancí, žádná stoprocentní příležitost se ale neurodila a se zbytkem si spolehlivě pracující obrana hostí poradila. Postupem času úvodní tlak domácích opadl a i Všestudští začali vystrkovat růžky. Ani jejich akce ale brance Procházky nehrozily přílišným nebezpečím, a tak se hrálo až do 36. minuty bez branek. V této době ale předvedl Velký Borek pěknou akci, kterou zakončil dorážkou na zadní tyči Ubry a zařídil tak svému týmu jednobrankové poločasové vedení 1:0.

Vyrovnání Bulvy na bod nestačí

S uklidňujícím náskokem na své straně jako by domácí v úvodu druhého poločasu trochu polevili. Hosté navíc poslali místo Janíčka na hrot útoku svého nejlepšího střelce Bulvu a byly to rázem Všestudy, kdo určoval tempo utkání a tlačil se před branku svého soupeře. Před Procházkovou brankou bylo v mnoha situacích horko, obrany obou týmu ale pracovaly spolehlivě - ta hostující se totiž musela mít na pozoru před rychlými brejky taženými Kováčem. V 81. minutě ale hosté přeci jen dokázali vyrovnat. Do vápna domácích přilétl další míč, který si našel právě zkušený Bulva a dorážkou rozvlnil síť. 1:1. Hosté se i nadále tlačili dopředu, což se jim nakonec stalo osudným. V 85. minutě se totiž do rychlého brejku utrhnul střídající domácí mladík Balog a zamířil přesně. 2:1. Závěrečný tlak hostů už vyrovnání nepřinesl, a tak Velký Borek urval další cenné tři body a potěšil vlastní fanoušky. Jeho druhé místo v soutěži se tak zá být jasnou záležitostí. V příštím kole se jeho hráči dozajista pokusí ještě zdramatizovat boj o první místo a uštědřit Tišicím první porážku v soutěži.



Ohlasy k zápasu



SK Viktoria Všestudy
Ivo Lorenc - brankář: Mrzí mě, že se rozpoutala nechutná kampaň proti našemu týmu, že hrajeme zákeřně a jsme prasata soutěže. Toto by si měl každý zhodnotit sám, ale já se postavím za svůj tým a mohu říci, že nikdo nic nedělá úmyslně a snažíme se hrát jako každý jiný tým.



Sestavy


SK Slavia Velký Borek
L. Procházka [-] - L. Krajník [-] , D. Ubry [-] , J. Kováč [-] , M. Mihalík [-] (78. R. Balog [-] ) , J. Ryba [-] , P. Nesládek [-] , P. Jeřábek [-] , J. Doležal [-] (90. Z. Vavrek [-] ) , T. Pavlík [-] , M. Kubišta [-]

SK Viktoria Všestudy
I. Lorenc [-] - M. Samek [-] , M. Rada [-] , P. Koudelka [-] , R. Samek [-] - M. Švancara [-] , M. Hakl [-] , A. Loškoski [-] , J. Polák [-] - F. Janíček [-] (46. M. Bulva [-] ) , V. Podivínský [-]

ŽK: 24. T. Pavlík , 24. J. Kováč , 80. P. Jeřábek - 24. R. Samek , 79. M. Samek , 83. M. Hakl .

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.