FOTO: Počaply zdolaly Mšeno a dostali se na hranici 30 bodů


0

Dva góly už do deváté minuty udaly ráz tomuto utkání. Hosté sice ve druhé půli během dvou minut snížili na rozdíl jediné branky, na body to ale nakonec nestačilo.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Počaply jdou rychle do vedení

 

I s uzdraveným stoperem Lédlem nastoupili do dalšího zápasu fotbalisté Horních Počapel, kteří se po posledních úspěšných výsledcích vzdalují od posledních míst tabulky. Jednalo se o utkání týmů, kterým se v poslední době daří - hosté přijeli se sérií 4 výher, zatímco domácí vyhráli třikrát v řadě. Úvod zápasu se ale mnohem lépe vydařil domácímu celku, který dostal do vedení již v 5. minutě zápasu. Hosté totiž dokázali odvrátit standardní situaci pouze k nepokrytému Grohmanovi na velkém vápně a ten uklidil míč přesně k tyči. 1:0. O chvíli později bylo pro Mšeno ještě hůř - domácí vyrazili do brejku po rohu soupeře, hostující obrana se nedokázala zformovat a Žídek zvýšil již na 2:0. Poté si vytvořili šance i hosté, nejlepší hráč minulého kola Bánovčin si ale v bráně počínal skvěle. Další akce nedokázali hosté vinou nepřesností vůbec dotáhnout k zakončení. Do šancí se dostávali i domácí a několik dalších neproměnili - z části díky překombinování a z části díky Hnízdilovi. Mšenu se ale vůbec nedařilo, což podepsal ve 40. minutě vlastním gólem Vaněk (připsán Dohnalovi), a tak se šlo do kabin za stavu 3:0.

 

Snížení během dvou minut nestačí

V domácím dresu se po poločasové přestávce podíval do hry Tichý místo Junga, na hře se ale v úvodu pranic nezměnilo. Hosté se sice snažili o přesnější kombinaci a lepší řešení finální fáze, domácí tým si ale počínal velmi dobře. S postupem času ale domácím ve velkém horku začaly docházet síly, což byla pobídka pro hosty ke zvýšení vlastní útočné aktivity. Jiskřička naděje pak byla vykřesána v 76. minutě, kdy se prosadil mladý O. Kolumpek. 3:1. Toto prolomení vlastní nemohoucnosti úplně změnilo poměr sil na hřišti, hráčů Mšena byl najednou plný trávník a obrana domácích nevěděla, kam dřív skočit. Hned vzápětí nedoskočila včas a bylo z toho snížení na rozdíl jediné branky z kopačky Guttenberga ml. Další šance hostů zůstaly nevyužity, a tak dostaly Počaply příležitost rozhodnout. Zkušený Dohnal jí v 83. minutě nepohrdnul, a tak se domácí radují z dalšího tříbodového zisku po výhře 4:2.

 



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Horní Počaply
Martin Plicka - sekretář: Povedl se nám výborný start do zápasu, již po 8 minutách jsme vedli 2:0, do poločasu 3:0. Horší byl z naší strany druhý poločas, kdy jsme už nehráli tak aktivně a když pro zranění odstoupil stoper Lédl, byla naše hra hodně laxní. Naší nesoustředěnosti hosté využili a během 2 minut snížili na rozdíl jedné branky. Naštěstí jsme vedení udrželi a ještě stačili přidat čtvrtou branku.

SK Mšeno
Jiří Guttenberg - hrající trenér: V první půli jsme svým výkonem urazili fotbalové štěstí, které se od nás ve druhé půli, i když jsme hráli mnohem lépe, odvrátilo. První půle byla z naší strany hrozná. Ve druhé byl znatelný posun v naší hře, ale domácí už dobře rozjetý zápas nepustili. V příštím kole máme hodně co napravovat.



Sestavy


TJ Sokol Horní Počaply
P. Bánovčin [-] - L. Sukup [-] , P. Lédl [-] (68. D. Slezák [-] ) , P. Švihovec [-] , M. Hanuš [-] - S. Grohman [-] , B. Fikart [-] , J. Žídek [-] , V. Jung [-] (46. R. Tichý [-] ) - P. Dohnal [-] , D. Suk [-] (90. J. Petera [-] )


ŽK: 74. S. Grohman , 88. D. Slezák , 90. D. Suk - 15. J. Guttenberg ml. .
Počet diváků: 60. Rozhodčí: KOTEK Vladimír - PLÍHAL Jan (N), ZABILANSKÝ Jiří (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.