FOTO: Tišice mají na dosah vítězství v OP Mělník!


Branky


16. M. Novák (p.) , 29. D. Fabián , 62. M. Vostřel
0

Ve šlágru kola byly úspěšnějším týmem domácí Tišice. Ty si už v průběhu první půle vytvořily dvoubrankový náskok, který v průběhu druhého poločasu ještě vylepšily a na čele tabulky mají už 11 bodový náskok.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Tišice jsou v úvodu lepším týmem

Základní sestava domácího celku přinesla jedno výrazné překvapení nejen pro početnou diváckou kulisu, ale i pro trenéra hostí – na hrotu se objevil jindy záložník Novák. Nejen jeho zásluhou se v 16. minutě kopala penalta, kterou sám faulovaný proměnil. 1:0. Této situaci předcházela v 5. minutě střela Prejzka a na druhé straně v 10. minutě dravý průnik Kováče, který Hádek s námahou vyrazil na roh. Ve 21. minutě krásnou křížnou přihrávkou našel Prejzek Dokoupila, ten přehodil brankáře, který stačil míč přizvednout a na poslední chvíli balón vyhlavičkoval obránce. I nadále byl domácí tým aktivnější a další ovoce přinesla přímočará akce Karlíka, na jejímž konci stála střela Fabiána. Ten i s pomocí levé tyče zvýšil na 2:0. Korigovat výsledek mohl ve 42. minutě agilní Kováč, který nevyužil chyby Tišických ve středu pole a zamířil těsně vedle. V první půli si tak domácí vytvořili komfortní dvoubrankový náskok.

 

Domácí si vedení hlídají

Do druhé půle udělal domácí trenér hned dvě změny v sestavě, když ze hřiště překvapivě stáhnul kapitána Nováka a také zraněného Fabiána. Místo nich na hřiště nastoupili Vostřel a Kopejska. V 53. minutě vystřelil slabě z malého vápna Balog, aby na druhé straně Dokoupil těsně minul levou tyč Procházkovy branky. V 62. minutě vybojoval ve středu hřiště balón Karlík, následovala křížná přihrávka od Prejzka na Vostřela, který zkušeně zvýšil na 3:0. Vzápětí zvýšení náskoku odmítl Dokoupil, když tváří v tvář brankáři přestřelil. Hosté se snažili zkorigovat výsledek – nejprve pohotová střela Šejnohy zaměstnala Hádka a v 77. minutě Balogova střela dokonce orazítkovala pravou tyč Hádkovy branky. V 78. minutě Laudovu střelu likvidoval nadvakrát gólman. Poslední šanci zápasu pak zaznamenali hosté – krásný průnik přes tři hráče střídajícího Vavreka skončil vedle. Hosté si tak nepřipsali ani symbolický úspěch a o vítězi letošního OP Mělník je tak prakticky rozhodnuto.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Tišice
Radek Zámečník - trenér: Přes velké horko mělo utkání svojí kvalitu a poděkování patří i trojici rozhodčích, početné návštěvě a celému našemu týmu včetně fans. Zodpovědným výkonem jsme udělali výrazný krok k postupu. Kaňkou na utkání je obnovené zranění Davida Fabiána.




Počet diváků: 150. Rozhodčí: HOLAKOVSKÁ Tereza - MATĚJČEK Milan, MACHÝČEK Lukáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.