1:2
(0:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

28.05.2016 14:00

27.kolo, Středočeský | Mělník | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Hořín po šestizápasovém půstu zvítězil


Branky


0

Jedna dlouhá série neúspěchů skončila! Fotbalisté Hořína se konečně vzepjali a přivezli tři body z nedalekých Dolních Beřkovic. Postaral se o to gólem čtvrt hodiny před koncem Žemlička.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hořínští jdou do vedení

S jednoznačným cílem - přerušit dlouhé trápení a čekání na bodový zisk - přijeli do nedalekých Dolních Beřkovic hráči Hořína. Čekala na ně v časném odpoledni opět pozměněná sestava domácího týmu, když se z hrotu útoku (kde si vedl velmi dobře) musel zpět do branky stáhnout Štěpánek. V základní sestavě se po dlouhé době objevil také zkušený Tajč. První poločas nabídl vyrovnanou hru, ve které si ani jeden z celků nedokázal vytvořit převahu. Na brankové příležitosti to skončilo 2:1, ovšem efektivita v zakončení byla na straně hostujícího celku, a tak odcházel do kabin s těsným náskokem. Postaral se o něj už v 9. minutě přesným zakončením centru ze strany hřiště Žídek. A protože domácí tým nedokázal ani jednu ze svých dvou tutovek proměnit, šli hosté do kabin s dobrými nadějemi na bodový zisk. 

Dvě penalty pro Beřkovice s poloviční úspěšností

Do druhé půle se místo zkušeného Tajče v domácím dresu vydal ještě zkušenější Roman Kaňka a domácí konečně začali hrát hru, o kterou se snažili už od začátku zápasu. Začali být aktivnější a vyrovnání na sebe nenechalo dlouho čekat. Sudí Remenec totiž v 51. minutě odpískal v jejich prospěch pokutový kop, který bezpečně proměnil Pavlus. 1:1. Domácí se i nadále tlačili dopředu, obrana Hořína ale pracovala spolehlivě a žádný z domácích hráčů se nedokázal dostat do větší příležitosti. A tak udeřilo v 77. minutě na druhé straně - hosté vyrazili do nepříliš nadějného brejku 2 na 5, který byl zakončen centrem do vápna. Ten ovšem brankář Štěpánek neudržel a míč se dostal přímo k nohám dobíhajícího Žemličky, který jedním z nejsnadnějších gólů kariéry vrátil vedení zpět na stranu Hořína. V závěru mohli domácí vyrovnat z druhé penalty, tentokrát ale úspěšní nebyli, a tak mohou výhru v derby slavit Hořínští.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Dolní Beřkovice
Jakub Hájek - záložník: Jako každý týden nastoupila jiná sestava. Někteří hráči jsou schopni se omluvit i pět minut před zápasem, a to se pak těžko dá něco hrát... Na jaře se nám nedaří, útěchou může být alespoň výhra v Poháru.




Sestavy


TJ Sokol Dolní Beřkovice
P. Štěpánek [-] - J. Žižka [-] , J. Abrahám [-] - J. Kaňka [-] , J. Hájek [-] , M. Pexa [-] - V. Tajč [-] (46. R. Kaňka [-] ) , P. Pavlus [-] , A. Mucek [-] , M. Šoltés [-] , J. Trubička [-]

AFK Hořín
T. Landsman [-] - F. Pastir [-] (87. M. Jonáš [-] ) , R. Rulec [-] , P. Machek [-] , O. Kettner [-] - J. Kettner [-] , P. Landsman [-] , Z. Cífka [-] , M. Holoubek [-] - V. Žídek [-] - Š. Žemlička [-]

ŽK: 60. J. Žižka - 40. J. Kettner , 68. R. Rulec , 80. T. Landsman .
Počet diváků: 35. Rozhodčí: REMENEC Lubomír - BLAHOUT Jiří, DRIML Petr.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.