Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

28.05.2016 17:00

27.kolo, Středočeský | Mělník | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Veltrusy ve Mšeně na body nedosáhly


0

Již několik překvapivých výher mají na svém kontě v jarní části sezóny fotbalisté Veltrus, další ale nepřidali. Ve Mšeně byli lepším týmem domácí a zvítězili tříbrankovým rozdílem.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Vy vyrovnaném zápase střílí góly Mšeno

 

Po výslekovém neúspěchu a hlavně slabém výkonu v Horních Počaplech si chtěli fotbalisté Mšena spravit reputaci před domácími fanoušky proti zachraňujícím se Veltrusům, které z posledních 4 utkání vytěžily skvělých 10 bodů. První šanci zápasu si vytvořili hosté, tu jim ovšem včasným výběhem zlikvidoval Hnízdil. Od té doby se hra odehrávala převážně mezi vápny a bylo vidět, že ani jeden tým nechce udělat chybu. První gól tak padl až ve 28. minutě po nenápadné akci, když prodloužení Stejskala doklepl nabíhající Zabilanský. 1:0. Hosté i nadále hráli velmi zodpovědně a domácím fotbalistům se nedařilo přes jejich obranu přejít. Změnit se to snažili dlouhými míči za obranu, které ale rovněž nepřinesly kýžený gólový efekt. Přesto se domácím podařilo ještě před poločasem podruhé skórovat, když odvrácený roh vrátil do vápna Valenta, na jehož centr si krásně naskočil Guttenberg ml. a hlavou nedal gólmanovi hostí šanci. 2:0.

 

Vyostřený závěr na výsledku nic nezměnil

Ve druhé půli bylo na hře znát, že domácí mají dvoubrankový náskok. Hráli v totiž v pohodě a jejich hra byla rázem mnohem přesnější a tím pádem i nebezpečnější. Z toho pramenily šance, které se ovšem především Guttenbergovi ml. nedařilo proměnit. Ke kvalitě zápasu přispěli svým výkonem i hosté, kteří pořád hráli aktivně a tlačili se před bránu soupeře. Domácí obrana ovšem tentokrát pracovala opravdu zodpovědně a nedovolila hostům do konce zápasu už žádnou tutovku. Pokusy z větší dálky pochytal Hnízdil. Výhru Mšena pak potvrdil po skrumáži ve vápně z 66. minuty Ondřej Kolumpek. 3:0. Od té doby hosté tušili, že s výsledkem už asi nic neudělají. Možná i vlivem toho se pak na hřišti chvíli diskutovalo víc než hrálo a taky se přiostřilo. To ale včas utnuli rozhodčí a zbytek zápasu se už dohrál v poklidném tempu. Mšeno tak porazilo Veltrusy 3:0.

 



Ohlasy k zápasu


SK Mšeno
Jiří Guttenberg - hrající trenér: Dnes jsme nebyli o tolik lepší než soupeř. Ale rozhodla naše větší vůle a vyšší kvalita v útoku. Bylo vidět, že chceme uspět. Všichni kluci zápas poctivě odmakali a zaslouženě byli odměněni výhrou a po dlouhé době také s nulou vzadu. První vstřelený gól velmi pomohl Jirkovi Zabilanskému, který se potom rozehrál ke skvělému výkonu a řekl si jasně o nominaci do sestavy kola.




Sestavy


SK Mšeno
D. Hnízdil [-] - O. Kolumpek [-] (82. M. Gregor [-] ) , M. Demen [-] (70. T. Chmelík [-] ) , R. Kolumpek [-] , J. Guttenberg ml. [-] , V. Valenta [-] , J. Zabilanský [-] , D. Kolumpek [-] , M. Stejskal [-] , J. Vaněk [-] , J. Guttenberg st. [-]

AFK Veltrusy
M. Nádeník [-] - L. Balzer [-] , O. Packa [-] , J. Bittner [-] , M. Šváb [-] , L. Smetana [-] - M. Melišík [-] (82. T. Podskalský [-] ) - T. Dinka [-] - R. Soudský [-] , S. Sýs [-] , F. Hofman [-]

ŽK: 77. J. Vaněk , 88. V. Valenta - 26. F. Hofman , 65. R. Soudský , 82. L. Smetana , 88. S. Sýs .
Počet diváků: 40. Rozhodčí: DRIML Petr - REMENEC Lubomír, BLAHOUT Jiří.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.