Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

05.06.2016 17:00

28.kolo, Středočeský | Mělník | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Všestudy doma nasázely pět branek


0

Po dietní první půli přišel strhující druhý poločas, ve kterém nabídli hráči početné divácké kulise dohromady 6 branek. Více jich měli na svědomí domácí fotbalisté, a proto zaslouženě zvítězili.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Dolany drží výsledkový krok

Tentokrát i se svou silnou útočnou sestavou vyrazili k dalšímu utkání fotbalisté Dolan. Ti měli co napravovat po minulé domácí prohře 0:4 se Pšovkou B, při níž se navíc málem poprali. To domácí tým mohl do utkání nastupovat s klidem v duši, jelikož v minulém kole zabral a z Vehlovic si přivezl vysoké vítězství. Od začátku se také Všestudy prezentovaly jako důraznější a herně lepší celek, i na hostech ovšem byla patrná chuť do hry, a tak se hrálo zajímavé utkání v dobrém tempu. Domácí se sice dostávali do šancí, dlouho je ale nedokázali gólově zakončit. Dvakrát jejich pokusy zastavila branková konstrukce a střely z dálky hostující brankář Nejedlý velmi spolehlivě chytal. Změna skóre tak přišla paradoxně ve chvíli, kdy se hostům podařilo vyrovnat hru, na kolena je ale srazila další z individuálních chyb, po které ve 33. minutě otevřel skóre Hakl. Všestudy tak po první půli vedly zaslouženě 1:0.

Závěr utkání patří domácím

Do druhého poločasu provedly oba celky jedno střídání - v domácím dresu na hřiště vyběhl obvyklý člen základní sestavy Janíček, zatímco hosté poslali do hry zkušeného Semeráda. Na Všestudských byla vidět snaha o vstřelení rozhodující branky, kterou by svému soupeři odskočili, jejich herní převaha ale už zdaleka nebyla taková, jako v první části hry. Hosté navíc brzy vyrovnali, když se v 50. minutě po faulu na Lejska kopal pokutový kop. Ten Vondra sice napoprvé proměnit nedokázal, při dorážce už ale byl úspěšný, a tak bylo vyrovnáno. Radost však Dolanským vydržela jen dvě minuty, vedení zpět na domácí stranu totiž překlopil Polák. Na další branky se poté čekalo až do závěrečné čtvrthodiny - a protože domácí dokázali s přehledem trestat otevřenou hostující obranu tlačící se za vyrovnáním, vyznělo konečné skóre 5:2 jasně pro domácí Viktorii.



Ohlasy k zápasu



TJ Sokol Dolany
Lukáš Moravec - vedoucí mužstva: Stále děláme hloupé individuální chyby, které souvisí s nesoustředěností na jednotlivé prvky hry. Domácí vyhráli zcela zaslouženě, i když jsme rádi, že jsme je potrápili. Hrát v takovém tempu před třemi týdny, nemohli jsme předchozí zápasy prohrát. A to je jedno z mála pozitiv této jarní části sezóny.



Sestavy


SK Viktoria Všestudy
I. Lorenc [-] - M. Samek [-] , M. Rada [-] , P. Koudelka [-] , R. Samek [-] - A. Loškoski [-] , J. Polák [-] (58. K. Závacký [-] ) , M. Hakl [-] (46. F. Janíček [-] ) , M. Švancara [-] - M. Bulva [-] , V. Podivínský [-] -

TJ Sokol Dolany
J. Nejedlý [-] - F. Lejsek [-] , J. Těšík [-] (72. R. Hulínský [-] ) , T. Svoboda [-] - D. Svoboda [-] , O. Morávek [-] , P. Holeček [-] (46. M. Semerád [-] ) , P. Špička [-] , J. Zavadil [-] - J. Vondra [-] , Z. Douša [-]

ŽK: 36. V. Podivínský , 62. M. Rada , 76. R. Samek - 82. F. Lejsek , 85. J. Zavadil .
Počet diváků: 120. Rozhodčí: KOZLÍK Petr - NĚMEČEK Libor, KORTANOVÁ Marie.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.