Pšovka doma otočila zápas s Obřístvím


Branky


31. T. Prejsa , 58. J. Gabčo (p.) , 59. J. Gabčo , 65. J. Gabčo - 14. J. Šulc
0

Ne úplně povedený úvod zápasu dokázali napravit domácí fotbalisté Pšovky B a zejména díky hattricku Gabča z druhého poločasu podtrhli nadmíru povedený víkend pšoveckých družstev.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Obříství je domácím vyrovnaným soupeřem

Opět s údernou útočnou dvojicí Gabčo - Dvorný, redaktorem soutěže Vlasákem i se Šestákem, kterému vypršel distanc za vyloučení v utkání proti Vehlovicím, nastoupili do zápasu pšovečtí fotbalisté. Soupeřem jim bylo nepříjemné Obříství, v jehož základní sestavě se po delší době objevili Lukáš i Libor Tichotovi. Úvod zápasu se nesl v opatrném duchu a hostující hráči pečlivě lepili všechny skulinky ve vlastní defenzivě. Snažili se navíc vyrážet do rychlých brejků a po jednom z útoků šli dokonce do vedení. Jednalo se o postupnou akci po levé straně, ze které vyplul s míčem na noze Šulc. Ten se nerozpakoval a napálil míč přesně k bližší tyči. 0:1. Problém pro hostující celek přišel o několik minut později, když musel pro zranění odstoupit stoper Vondrák. Obdobná situace nastala o chvíli později i v domácím dresu, když střídal Vlasák. Domácí poté začali získávat územní převahu a hrozili z postupných útoků i standardních situací. Vyrovnat se podařilo v 31. minutě Prejsovi, který dostal míč od Gabča, zasekl a zamířil přesně. Další akce domácích se neujaly a hostující Veltruský byl v obrovské šanci skvěle vychytán Braunšveigem. Po první půli tak byl stav nerozhodný.

Gabčo hned v úvodu poločasu rozhoduje

Hned od úvodu druhé půle bylo patrné, že se domácí celek pokusí zápas co nejrychleji rozhodnout. Pšovka si opět vytvořila územní převahu a branky na sebe nenechaly dlouho čekat. Vše začala situace z 58. minuty, kdy byl při své průniku do vápna faulován Prejsa. K nařízené penaltě se postavil Gabčo a tvrdou přízemní střelou nedal brankáři Královi šanci. Hned o minutu později pak přišlo zřejmě definitivní rozhodnutí, když se domácím povedla akce po pravé straně zakončená přihrávkou před bránu. Tam byl přichystaný opět domácí střelec a nemýlil se. Pouhých 7 minut stačilo Gabčovi na zkompletování hattricku, když v 65. minutě zvýšil dorážkou na 4:1. Ve zbytku zápasu se dohrávalo v poklidném tempu, přičemž se do hry dostali všichni přítomní náhradníci obou týmů. Další gól už nepadl, a tak se z vítězství raduje domácí Pšovka.



Ohlasy k zápasu


FK Pšovka Mělník B
Karel Vlasák - záložník: Po mém střídání se naše hra zlepšila, kluci soupeře příliš nepouštěli do hry a zaslouženě zápas otočili. Áčkařská útočná dvojice se bude těžko bránit každému týmu okresního přeboru.




Počet diváků: 50. Rozhodčí: ŠULC Martin - STIBŮREK Petr, HOLAKOVSKÁ Tereza.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.