Obříství doma body neztrácí


Branky


0

Zajímavý duel v Obříství nabídl rozuzlení hned ve svém úvodu. Domácí si totiž rychle vypracovali dvoubrankový náskok, který dokázali udržet a s nulou v řádku obdržených branek zvítězit.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Obříství rozhoduje ještě před přestávkou

V Obříství se utkaly celky, kterým v konečném účtování už prakticky o nic nešlo, i tak se ale čekal zajímavý zápas. Obříství je totiž zejména na vlastním hřišti velmi silné a i na hru hostů jdou vesměs pozitivní ohlasy. Začátek zápasu ale tentokrát vyšel jednoznačně lépe domácím. Po samotné rozehrávce se sice míče chopili Všestudští a dobré tři minuty obléhali domácí branku, avšak bez úspěchu. V 5. minutě se ale v domácím dresu prosadil středopolař Herynk a o další chvíli později zvýšil náskok Obříství Libor Tichota, a tyto rychlé branky určily ráz první půle. Hosté totiž zcela odpadli a nechávali domácím spoustu času i prostoru k pohledným kombinacím. Domácí tak předváděli pěknou podívanou, na jejímž konci byla třetí branka do sítě Všestud, o níž se postaral ve 32. minutě Šulc a uzavřel tak poločasové vedení domácích na zasloužených 3:0.

 

Šance na obou stranách nevyužity

Do druhé půle hosté nemohli, vzhledem k počtu akceschopných hráčů, udělat žádnou změnu v sestavě, přesto se jim ale podařilo výrazně zlepšit vlastní výkon. Postaral se o to zejména zlepšený pohyb, díky kterému už domácí hráči neměli ke svým akcím tolik prostoru. Všestudy se začaly tlačit i před domácí branku, v zakončení jim ale přáno nebylo. Také domácí si vytvořili několik zajímavých příležitostí, další gól už ale diváci ve druhé půli neviděli. Mrzet je to ale nemuselo, jelikož komfortní náskok na straně Obříství vytrval až do závěrečného hvizdu sudího Prince a oba nováčci soutěže tak jsou s jistotou zachráněni.

 



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Obříství
Libor Tichota - trenér: Poslední domácí zápas v této sezóně kluci zvládli výtečně. Již v 11. minutě jsme vedli 2:0, a to bylo pro další vývoj zápasu dost důležité. Převzali jsme aktivitu na hřišti a kromě toho, že jsme vedli, jsme hráli i pohledný kombinační fotbal pod taktovkou Libora Tichoty. Jeho návrat na trávník jako by vrátil klukům pohodu a klid na kopačky. Myslím, že jsme vyhráli zaslouženě a při posledním domácím vystoupení jsme udělali radost nejen sobě, ale i našim fanouškům.

SK Viktoria Všestudy
Ivo Lorenc - brankář: V Obříství jsme prožili asi náš nejhorší vstup do zápasu v celé sezóně. Nic se nám nedařilo. Absence některých hráčů byla více než znát. Z toho pramenil náš nedůraz a volnost při obsazování. Druhá půle byla z našeho pohledu už lepší, bohužel se nám nedařilo proměnit ani ty nejvyloženější akce. Proto Obříství vyhrálo zaslouženě. Ještě jeden zápas a už potřebujeme vypnout. Zranění, se kterými hráči nastupují, je hodně.



Počet diváků: 60. Rozhodčí: PRINC Jiří - MOŠKO Jan, KOTEK Vladimír.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.