1:2
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

12.06.2016 17:00

29.kolo, Středočeský | Mělník | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Beřkovice i ve slepené sestavě překvapily


Branky


0

Nekompletní sestava Dolních Beřkovic i s hráčem žákovského věku Minářem v základu prokázala vůli a na hřišti druhého celku tabulky se postarala o největší překvapení tohoto kola.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté začínají pouze v 10 hráčích

Zajímavý úvod měl zápas mezi domácím Velkým Borkem a Dolními Beřkovicemi. Hosté totiž v 17:00 stále ještě nebyli připraveni k utkání a vypadalo to, že se zápas možná ani neodehraje. Nakonec se jim ale podařilo dát dohromady sestavu a s 20 minutovým zpožděním se šlo na věc - hosté ovšem pouze v 10 hráčích. Paradoxně ale dění na hřišti v úvodu vůbec neodráželo tuto nastalou situaci - hosté se totiž Velkému Borku dokázali vyrovnat a hrát s ním vyrovnanou partii. Byli dokonce nebezpečnější a vytvořili si několik slibných střeleckých pozic. Od 20. minuty už hosté hráli v jedenácti, ve 35. minutě ale inkasovali. Domácím se totiž podařilo proměnit v gól hned svou první šanci, když centr ze strany dokázal tečovat přesně za záda zaskakujícího brankáře Patery Jeřábek. Domácí tak po nepřesvědčivém výkonu vedli 1:0.

 

Hosté otáčí zápas

V poločase se řady hostujících hráčů rozrostly o další dva a hosté tak mohli provést střídání, díky kterým se nově příchozí Trubička a Chabadou dostali do hry. Hosté pokračovali v dobrém a nebojácném výkonu, za který se dočkali zaslouženého vyrovnání. Pexa centroval, Vu přistrčil míč Trubičkovi a hostující střelec se nemýlil. 1:1. Domácí byli vývojem trochu zaskočeni a hosté naopak dokázali vysoké obrátky svého výkonu udržet i nadále. V 78. minutě pak přišla pro domácí celek další studená sprcha, když hosté předvedli akci po ose Žižka - Hájek - Těmín a šli do vedení 1:2. Na hřišti byl v tu chvíli už i nejlepší střelec domácích Kováč, který překvapivě zůstal jen na lavičce, avšak snaha o vyrovnání byla marná. Centrované míče do vápna neslavily úspěch, a tak mohla v táboře hostů vypuknout vítězná radost.

 



Ohlasy k zápasu



TJ Sokol Dolní Beřkovice
Jakub Hájek - záložník: Zápas začal o 20 minut později, když spousta našich hráčů bez omluvy nedorazila na zápas. To mi hlava nebere, s ničím takovým jsem se ještě nesetkal. Prvních 20 minut jsme hráli v deseti, než nám dorazili další hráči. Paradoxně ale jako by nás to nakoplo a předváděli jsme dobrý výkon. V něm jsme pokračovali i po změně stran a myslím, že jsme zaslouženě vyhráli. Po šíleném začátku, kdy jsme se sotva sešli, z toho bylo cenné vítězství.



Sestavy


SK Slavia Velký Borek
L. Procházka [-] - Z. Vavrek [-] (63. J. Kováč [-] ) , T. Krajník [-] , D. Ubry [-] , F. Lamač [-] , M. Mihalík [-] (82. L. Krajník [-] ) , J. Paloušek [-] , J. Ryba [-] (68. P. Šejnoha [-] ) , P. Jeřábek [-] , T. Pavlík [-] (61. P. Nesládek [-] ) , M. Kubišta [-]

TJ Sokol Dolní Beřkovice
P. Patera [-] - J. Žižka [-] , J. Abrahám [-] , R. Kaňka [-] (50. J. Chabada [-] ) - M. Pexa [-] , J. Hájek [-] - P. Štěpánek [-] - J. Kaňka [-] (46. J. Trubička [-] ) , J. Těmín [-] , A. Vu Nhat [-] , M. Minář [-]

Počet diváků: 75. Rozhodčí: PIXA Josef - ŠULC Martin, SLAVKOVSKÝ Marian.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.