Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

11.06.2016 17:00

29.kolo, Středočeský | Mělník | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Pšovka v souboji o třetí místo nestačila


0

Přímý souboj o třetí místo v tabulce přinesl až nečekaně jednoznačnou podívanou. Dalším hattrickem se na ní podílel nejlepší střelec domácích Guttenberg ml. a Mšeno soupeři nasázelo 7 branek.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V ofenzivní první půli 6 branek

 

Zajímavý mix hráčů přivezla do Mšena Pšovka B, cíl byl ale jasný. Pokusit se bodovat a udržet před svým soupeřem 3. místo v tabulce. V základní sestavě hostů vyběhli bok po boku otec a syn Netoličtí, a také 15 letý dorostenec Havrlík a áčkařský útok. V domácím dresu budil hrůzu zejména 21 gólový střelec Guttenberg ml. Domácí byli od začátku lepším týmem, předváděli pohledné rychlé akce, na něž obrana Pšovky B nestačila a dostali se do výrazného vedení, když se mezi dvě branky Guttenberga ml. se svou trefou vměstnal i Valenta. Hostům se poté podařilo brankostroj domácích zastavit a i pomocí několika diskuzí s rozhodčím rozkouskovat hru. To domácí trochu vyvedlo z tempa a koncentrace a okamžitě za to byli potrestáni. Ve 34. minutě Gabčo a ve 37. minutě Netolický st. totiž rázem snížili na rozdíl jediné branky. Dvoubrankový náskok však ještě před přestávkou vrátil domácím barvám Stejskal a upravil konečné skóre první půle na 4:2.

 

 

Mšeno v pohodě navyšuje výsledek

 

Pokud zanechávala hluchá pětiminutovka domácích fotbalistů pochybnosti o tom, co se bude na hřišti dít ve druhé půli, domácí je svým výkonem rychle rozptýlili. Pokračovali totiž ve výkonu, který předváděli po většinu první půle a byli lepším celkem. Hosté se za celý poločas dostali k jediné velké příležitosti, kterou však neproměnili. Hra místy připomínala spíše diskuzní kroužek, i tak ale byly k vidění další branky - i když se na ně muselo čekat přes dvacet minut. Účet druhé půle otevřel brankář Hnízdil trefou z pokutového kopu a v závěru v rozmezí dvou minut uzavřeli na konečných 7:2 svými dalšími brankami Guttenberg ml. a Vaněk. Pro prvně jmenovaného se jednalo o druhý po sobě jdoucí hattrick.

 

 



Ohlasy k zápasu


SK Mšeno
Jiří Guttenberg - hrající trenér: Jednalo se o naše zasloužené vítězství s dalším hattrickem Guttenberga ml. Po celý zápas jsme byli jasně lepší a pokud bychom se nenechali rozhodit řečmi, mohlo být naš vítěství s nulou a navíc daleko výraznější. Touto výhrou jsme se posunuli na 3. místo v tabulce, které ale musíme potvrdit příští týden ve Všestudech. Což bude, vzhledem k očekávaným ztrátám v sestavě (Vaněk a Valenta), velmi těžké. Ať už to ale ve Všestudech dopadne jakkoli, už dnes mohu říci, že jsem na tento tým velmi pyšný. Je toho sice pořád ještě hodně, co bych klukům vytknul, ale dokázali jsme vytvořit skvělý tým, který, doufám, bude ve stejném složení nastupovat i v příští sezóně.




Sestavy



FK Pšovka Mělník B
V. Braunšveig [-] - R. Dvorný [-] , J. Gabčo [-] , J. Netolický [-] , P. Šťástka [-] , T. Prejsa [-] , M. Havrlík [-] (70. V. Vlasák [-] ) , T. Frajman [-] , M. Hyka [-] , R. Martinec [-] , J. Netolický st. [-]

ŽK: 1. M. Hyka , 67. R. Dvorný , 88. T. Prejsa .
Počet diváků: 30. Rozhodčí: ŠULC Martin - ZABILANSKÝ Jiří (N), VONDRÁČEK Jiří (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.