Druhou půli nemilosrdně ovládla Sýkořice


Branky


47. L. Brabec (vl.) , 63. F. Kotchera , 67. P. Linc , 71. J. Slabý , 78. D. Peteřík
1

V prvním poločasi měli dobře nakročeno hráči Baníku Lubná, ale ve druhé pětačtyřicetiminutovce hřiště ovládli domácí.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas se odvíjel v režii hráčů Baníku, kteří měli velice dobrý pohyb, drželi míč a dostávali se do velice dobrých příležitostí, dvakrát Adam Trejbal, po jedné Dominik Varyš a Marek Soukup, ale svou nemohoucností pálili jednu za druhou. Po půlhodině hry se začali osmělovat i domácí a postupně hru vyrovnali, ale žádnou výraznou šanci si nevypracovali.

Hned na začátku druhé půle si po rohovém kopu dal vlastní gól Brabec, 1:0. Zanedlouho se řítil Adam Trejbal zcela sám na brankáře domácích, ale trestuhodně i tuto šanci zahodil a od tohoto momentu domácí začali hráče Lubné přehrávat, hráči Baníku ztratili pohyb, nebyli schopni si pořádně přihrát a domácí stříleli branky z každé příležitosti, kterou si vypracovali. Postupně skóroval Kotchera, Linc a Slabý a přivedli tak Sýkořici do vedení 4:0. Poslední gól patřil v 78. minutě Peteříkovi, 5:0. Konec zápasu již byla chvílemi exhibice domácích a konec zápasu pro hráče Baníku vysvobození.. 



Ohlasy k zápasu


Sokol Sýkořice
Petr Kovařík (trenér): Asi mohu souhlasit s trenérem Vopatem, jak hodnotí zápas, první poločas opravdu Baník hrál velmi dobře a měl tři vyložené šance , ale i moje mužstvo mohlo vstřelit branku . V druhém poločase jsme hru posunuli trochu víš a přišly branky, které jsme si zasloužili. Hráče hostí jsme nepustili k jejich hře a body uhráli. Jen je otázkou jestli si chlapi z Lubné zasloužili za první poločas prohrát tímto rozdílem, ale takový už je fotbal . Jen ještě trochu slov k rozhodčímu, kdyby každý zápas byl odřízen jako ten náš rozhodčím Kučerou, tak by nevznikaly poznámky o kapřících atd. . Ještě poděkování našim fanouškům, jste super.

TJ Baník Lubná
Zdeněk Vopat: Těžko se mi dnes hodnotí náš výkon, protože jsem své mužstvo, ve druhém poločase, nepoznával. Naše hra v prvním poločase se ještě odvíjela dle našeho plánu, tedy byli jsme lepším mužstvem, aktivně jsme drželi míč, měli jsme jasnou převahu a minimálně pět gólových příležitostí, z toho tři ´´tutovky´´, které jsme bohužel neproměnili. Druhý poločas začal naším vlastním gólem a od tohoto momentu se vše začalo bortit, někteří hráči znervózněli a začali kupit chybu na chybu, někteří přestali zcela hrát a za celý druhý poločas jsme vůbec nebyli nebezpeční dopředu. Naopak domácí hru ovládli a dávali branky prakticky z každé příležitosti, kterou si vytvořili. Někteří naši hráči, kteří po posledním vítězství létali v oblacích, spadli tvrdě na zem a zjistili, že se mají ještě hodně co učit.



Počet diváků: 65. Rozhodčí: KUČERA Jiří - DVOŘÁK Zdeněk (N), TREJBAL Josef (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
1. 5. 2016 08:11
A Lubna asi zapomněla poslat panu Kučerovi kapřiky!