0:3
(0:2)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

09.04.2016 16:30

16.kolo, Středočeský | Kolín | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Jestřábka pokračuje ve vítězném tažení


Branky


0

Do Velkého Oseka přijeli hráči nedaleké Jestřabí Lhoty. Osek nenavázal na výkon z minulého kola, naopak Jestřábka je rozjetá. Třemi góly sestřelili Osek a v jarní části je jejich bodový zisk zatím stoprocentní.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Dva využité rohové kopy poslaly domácí do vedení

Ve Velkém Oseku se hrál vyrovnaný zápas, ve kterém rozhodovalo využití standardních situací. Hráči domácí Viktorie zahájili kombinačně, hra se přelévala od vápna k vápnu. Příležitostí ke skórování mnoho nebylo, protože obránci většinou stíhali střely zblokovat. Osek se dostal do dvou větších šancí, ale Bayer branku asi z dvanácti metrů přestřelil a Koubkův dobře kopnutý trestný kop z velkého úhlu vyrazil Málek. A po třiceti minutách hry se prosadili silovější hosté. Po rohovém kopu dokázal nadvakrát propasírovat míč za Kalincova záda Petr Kesner - 0:1. Pět minut před poločasovým hvizdem zahrával Petr Kureš jeden z mnoha rohových kopů v zápase a točil ho velice dobře přímo do branky. V souboji Davida Kubánka s gólmanem byl úspěšnější hostující hráč a zvýšil vedení na 0:2.

Domácí šli do tří obránců a inkasovali z brejku

Do druhé půle se pokusili domácí trenéři změnit taktiku a hráli pouze na tři obránce. Tím otevřeli šance na brejky hostů. Sami si žádné gólovky vytvořit nedokázali a v sedmdesáté první minutě po jedné rychlé akci zakončoval Petr Kesner a svojí druhou brankou stanovil konečné skóre 0:3. Hosté nadále hrozili po standardkách, Vratislav Soukup měl na hlavě tři góly, Kesner se ocitl v dalších šancích, ale další branky už nepadly. Jestřabí Lhota tak dokázala potřetí na jaře zvítězit a stoupá tabulkou vzhůru, Velký Osek naopak nenavázal na minulý výkon v Zásmukách a příští týden jej čeká v Třebovli složitý zápas.

 



Ohlasy k zápasu


FK Viktorie Velký Osek
Martin Koška, trenér: Naši hráči jsou menšího vzrůstu a toho dokázala silovější Lhota plně využít. Rozhodlo se po standardkách, které jsme nedokázali ubránit. Navíc tři naši hráči byli pokopaní z minulého zápasu, ale naštěstí dohráli. Za týden potřebujeme bodovat v Třebovli, aby se na nás nedotáhl spodek tabulky.

TJ Sokol Jestřabí Lhota
František Machurka, trenér: Byl to vyrovnaný zápas mezi šestnáctkami. Soupeř měl v první půli náznaky šancí, ale dokázali jsme je blokovat. Vyšlo nám dokonale využívání šancí po rohových kopech. Vlastně se dá říci, že to rozhodlo celý zápas. Zatím se nám daří, snad nám to ještě několik kol vydrží.



Sestavy


FK Viktorie Velký Osek
P. Kalinec [-] - J. Karban [-] , M. Koška [-] , P. Špaček [-] , M. Koubek [-] , L. Černý [-] , V. Bayer [-] (83. S. Karban [-] ) , A. Sixta [-] , Š. Šmiřák [-] (70. M. Černý [-] ) , J. Skala [-] , P. Mašek [-]

TJ Sokol Jestřabí Lhota
L. Málek [-] - J. Hron [-] (60. R. Hájek [-] ) , P. Kureš [-] (78. D. Záhora [-] ) , D. Kubánek [-] , P. Kesner [-] , S. Mojžíš [-] (88. F. Čáslavský [-] ) , V. Soukup [-] , M. Skalický [-] , L. Týma [-] , M. Klička [-] , M. Mikeš [-]

ŽK: 79. V. Bayer - 26. P. Kesner .
Hráči zápasu: M. Klička , M. Skalický .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: Pospíšil Miloslav - KOUBEK Bohumil (N), DUŠEK Karel (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.