2:1
(2:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

09.04.2016 16:30

16.kolo, Středočeský | Kolín | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Třebovle padla na poslední příčku


Branky


0

Záchranářský duel se odehrál v Konárovicích. Domácí se dvěma slepenými góly v prvním poločase ujali vedení. Hostující Třebovle korigovala až pět minut před koncem a to na body nestačilo.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Dva slepené góly poslaly Konárovice do vedení

Byl to zápas, kde šlo o hodně. Konárovice mohly soupeře utrhnout, naopak Třebovle by se dostala případnou výhrou do kontaktu. Bohužel kádr hostů nebyl úplně v optimální pohodě, někteří dokonce nastoupili se sebezapřením. A první poločas podle toho vypadal. Hosté se po většinu času bránili, jejich kombinace vázla a domácí byli v tlaku. Jenže stav 0:0 se držel dlouho, protože žádná šance se neujala. Až dva góly na konci čtvrté desetiminutovky znamenaly vedení domácích. Obě branky padly po rychlých akcích, když poporvé rozvlnil síť za Ladislavem Pokorným jeho jmenovec v domácím dresu Jaroslav Pokorný - 1:0. O dvě minuty později se po další rychlé akci radoval Miloš Černík - 2:0.

Třebovle bojovala o vyrovnání

Do druhého poločasu nastoupili hosté jako vyměnění. Pod hrozbou další ztráty bodů se do Konárovic zakousli a měli více ze hry. K jejich smůle ale nemohli najít cestu, jak překonat domácího gólmana Svobodu. Centry létaly do šestnáctky, ale byly z nich pouze závary, ze kterých se domácí vždy vymanili. Ujala se až samostatná akce Martina Růžka, který tečovanou střelou z hranice pokutového území snížil na 2:1. Do konce zápasu zbývalo pět minut a to už bylo málo pro vyrovnání. Konárovice tak mají po tomto kole tříbodový náskok před posledními dvěma týmy a Třebovle klesla poprvé v tomto ročníku na poslední místo. Šanci z něj uniknout bude mít za týden v domácím zápase proti V. Oseku.



Ohlasy k zápasu



SK Třebovle
Josef Kocourek, trenér: V první půlce jsme nehráli dobře. Máme nějaká zranění a takhle se o důležité body nebojuje. Druhý poločas už byl mnohem lepší, zatlačili jsme domácí. Posílali jsme centrované míče do vápna, kde na mokrém terénu s tím měl a obrana potíže, ale ze závarů jsme nic nevytěžili. Snížili jsme už pozdě. Sice jsme spadli na poslední místo, ale ještě je pořád šance s tím něco udělat.



Sestavy


TJ SK Konárovice
J. Svoboda [-] - R. Pokorný [-] (84. M. Patočka [-] ) , P. Kopecký [-] , M. Vokoun [-] , J. Pokorný [-] , R. Černík [-] , L. Kahoun [-] , L. Sojka [-] , M. Černík [-] , M. Brunclík [-] , M. Havlíček [-]

SK Třebovle
L. Pokorný [-] - L. Homolka [-] , L. Líbal [-] (90. J. Kutnohorský [-] ) , J. Andrašík [-] , P. Král [-] , L. Blaščok [-] , D. Richter [-] , J. Janoušek [-] (22. O. Bílek [-] ) , M. Čáslava [-] , M. Růžek [-] , J. Němec [-]

ŽK: 35. R. Pokorný , 65. M. Havlíček - 80. L. Líbal , 91. L. Blaščok .
Počet diváků: 40. Rozhodčí: Suchý Aleš - POKORNÝ Petr (N), KOCOUREK Josef (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.