4:0
(4:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

16.04.2016 17:00

17.kolo, Středočeský | Kolín | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Třebovle získala důležité body


Branky


0

V Třebovli viděli diváci záchranářský souboj. Představil se tu Velký Osek a domácí rozhodli utkání čtyřmi góly už v prvním poločase.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Vše podstatné se odehrálo v první půli

Oba týmy potřebovaly bodovat a podle toho také vypadal začátek utkání. Vyrovnaná hra bez šancí. Obě mužstva vycházela ze zajištěné obrany a se snahou eliminovat chyby. V první šanci se tak ocitnul v patnácté minutě osecký Bayer, který po přihrávce ze strany minul branku Pokorného. Vzápětí přišel gól domácí Třebovle. Lukáš Blaščok pronikl po pravé straně a prostřelil Kalince v bráně Oseka - 1:0. Nadále to byl boj o každou píď hřiště, ale obrany pracovaly skvěle. V závěru prvního poločasu přišla děsivá desetiminutovka pro hosty. Nejprve Martin Růžek zakončoval sám po centru za strany - 2:0. A pak přišly chvíle Pavla Bobka. Nejprve se trefil perfektně z trestného kopu - 3:0 a pět minut před koncem poločasu přeloboval z hranice šestnáctky Kalince a zvýšil na 4:0.

Domácí si pohlídali vedení

Druhý poločas se v podstatě jen dohrával. Hráči Velkého Oseka měli sice míč častěji na svých kopačkách, ale vytvořit si gólovou šanci byl probém. Domácí hráči poctivě bránili a hrozili pouze z brejků. Žádný se nepodařilo přetavit v branku a hosté byli ve své hře jaloví. Třebovle tak stále živí naději, je sice poslední v tabulce, ale ztráta je minimální. Naopak Velký Osek se stále více potápí a bude muset bodovat v dalších utkáních.



Ohlasy k zápasu


SK Třebovle
Josef Kocourek, trenér: Boj o záchranu v žádném případě nevzdáváme. K tomu by nám měly dopomoci i tyto tři body. Podařilo se nám vybudovat náskok v prvním poločase, který jsme se snažili v druhé udržet. Zvládli jsme to s nulou na konci, což je pozitivní. My už jsme se nikam nehnali, přece jen má Osek mladší tým...

FK Viktorie Velký Osek
Jiří Sodoma, vedoucí mužstva: No, ... špatné. Měli jsme šanci, nedali a z protiútoku inkasovali. Před poločasem jsme dostali další tři góly během deseti minut a bylo v podstatě rozhodnuto. Druhý poločas byl vyrovnaný, ale šance jsme si nepřipravili. Proto soupeř zaslouženě vyhrál. Příště musíme bodovat doma, měla by být i silnější sestava.



Sestavy


SK Třebovle
L. Pokorný [-] - O. Bílek [-] (70. D. Richter [-] ) , P. Bobek [-] , L. Homolka [-] , L. Líbal [-] , L. Blaščok [-] , D. Richter [-] , J. Janoušek [-] (85. J. Kutnohorský [-] ) , M. Čáslava [-] , M. Růžek [-] , J. Němec [-]

FK Viktorie Velký Osek
P. Kalinec [-] - M. Černý [-] , J. Karban [-] , M. Koška [-] , P. Špaček [-] , M. Koubek [-] , L. Černý [-] , V. Bayer [-] (38. S. Karban [-] ) , A. Sixta [-] , Š. Šmiřák [-] , J. Skala [-]

ŽK: 72. P. Bobek , 89. L. Blaščok - 73. P. Špaček , 80. J. Karban .
Hráči zápasu: P. Bobek .
Počet diváků: 60. Rozhodčí: Hron Karel - VNUK Josef (N), KOŠKA Martin (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.