2:4
(2:2)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

23.04.2016 17:00

18.kolo, Středočeský | Kolín | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Kouřim rozhodla o bodech ve druhém poločase


Branky


20. P. Mašek , 34. S. Karban - 13. J. Charvát , 32. P. Mašek (vl.) , 51. O. Macháček , 84. P. Pazderec
0

Hráči Kouřimi se v utkání ujali v první půli dvakrát vedení, ale vždy o něj rychle přišli. Na dva góly hostů v druhé půli už osecká Viktorie odpovědět nedokázala a po výsledcích ostatních zápasů se propadla na poslední místo.

 

... obodujte výkon hráčů, rozhodčího, trávník, klobásu, atd ...

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Osek vždy dokázal brankově odpovědět

První poločas byl herně vcelku vyrovnaný, tomu odpovídalo i poločasové skóre. Hostující mužstvo šlo ve třinácté minutě do vedení po hezké akci, kdy si Pazderec naběhl za obranu, zpětnou přihrávkou našel Jakuba Charváta, který nadvakrát dotlačil míč do branky - 0:1. O sedm minut později svítil na ukazateli skóre opět vyrovnaný stav. Míč si dobře našel Pavel Mašek a rozvlnil síť za Havránkem - 1:1. Po půlhodině hry přišlo nedorozumění mezi brankářem Kalincem a Maškem a míč po standardní situaci skončil v brance osecké Viktorie - 1:2. V oficiálním zápise stojí vlastní gól Pavla Maška. Jenže vedení kouřimským dlouho nevydrželo. Centrovaný balón ze strany Havránek jen vyrazil, k míči se jako první dostal Slavomír Karban a s přehledem vstřelil svůj první "dopělácký" gól - 2:2. Zanedlouho poté se Karban dostal ještě do jedné gólovky, ale tentokrát mířil nad branku hostů.

Kouřim šla brzy do vedení a to již ubránila

Za nerozhodného stavu začali druhý poločas aktivněji hráči hostující Kouřimi a po několika minutách přišel nejhezčí okamžik zápasu. Ondřej Macháček si pohrál na rohu velkého vápna s obránci a přesnou střelou na zadní tyč vymetl domácímu brankáři pavučinky - 2:3. Pravdou je, že Kalinec mu tuto střelu dovolil, protože v tu chvíli stál příliš daleko od branky a nestačil reagovat. Od té chvíle se hosté zatáhli, poctivě bránili a domácí do šancí příliš nepouštěli. Opticky byla na míči více Viktorie, ale bylo to bezzubé. Hřebíček do rakve tak přišel pět minut před koncem. Rychlým brejkem do otevřené obrany zápas rozhodli hosté. Snížek od půlky hřiště utekl obraně a jeho následnou přihrávku uklidil k tyči s přehledem Petr Pazderec - 2:4.

 



Ohlasy k zápasu


FK Viktorie Velký Osek
Martin Koška, trenér: Už jsme poslední a je to špatné. Stále ale věříme, že to ještě zvrátíme. Tentokrát se nepovedl zápas gólmanovi, jinak byl zápas vyrovnaný. Těžko se pereme se ztrátou Adamce. Navíc stoper Skala měl zdravotní potíže a hrálo hodně dorostenců. Za týden jedeme do Ratboře, čeká nás těžký a klíčový zápas.

TJ Kouřim
Martin Snížek, hrající trenér: První polovina byla vyrovnaná herně i co se týká skóre. V druhé jsme šli do vedení a domácí pak už k ničemu nepustili. Myslím, že naše vítězství bylo zasloužené, čekali jsme mnohem těžší a hlavně bojovnější utkání.



Sestavy


FK Viktorie Velký Osek
P. Kalinec [-] - J. Karban [-] , M. Koška [-] , P. Špaček [-] , M. Koubek [-] , L. Černý [-] , V. Bayer [-] , A. Sixta [-] , Š. Šmiřák [-] , P. Mašek [-] , S. Karban [-] (79. M. Černý [-] )

TJ Kouřim
L. Havránek [-] - T. Svoboda [-] , V. Bug [-] , P. Pazderec [-] , M. Snížek [-] , O. Macháček [-] , T. Dufek [-] (79. M. Navrátil [-] ) , J. Charvát [-] (64. R. Světnička [-] ) , M. Havránek [-] , T. Novák [-] , T. Ružinský [-]

ŽK: 29. P. Mašek , 41. Š. Šmiřák - 8. T. Ružinský , 19. T. Novák , 75. M. Snížek .
Hráči zápasu: S. Karban - O. Macháček .
Počet diváků: 75. Rozhodčí: Suchý Aleš - NOVÁK Zdeněk (N), KLOUDA Stanislav (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.