0:1
(0:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

30.04.2016 17:00

19.kolo, Středočeský | Kolín | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Tři body pro hosty vystřelil Durňák v nastavení


Branky


0

Zásmuky nemají na jaře ideální formu, ale stále patří ke špici tabulky. Zato Jestřábka v jarní části stoupá tabulkou a první prohru zaznamenala až v minulém kole. Tento zápas byl přímým soubojem o čtvrté místo a k vidění byl kvalitní fotbal z obou stran. Když už se všichni aktéři pomalu chystali na penaltový rozstřel, v první minutě nastavení rozvlnil síť za Málkem hostující Durňák a rozhodl o třech bodech pro Zásmuky.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Kubelka čaroval

Domácí se pustili do soupeře famózně. Jenže stejně famózní byl strážce branky Zásmuk, Zdeněk Kubelka. Hned v úvodu měl šanci z úhlu Mojžíš, jenže jeho střelu na vzdálenější tyč Kubelka lapil. Netrvalo dlouho a po rohovém kopu hlavičkoval Soukup přesně k tyči a k zemi a všichni se už už radovali, Ale Kubelka vytáhl další zázračný zákrok. V průběhu první půle se ocitl sám před gólmanem Kureš tváří v tvář, ale ani jednou se mu nepodařilo hostujícího gólmana překonat. Hosté se dostávali na soupeřovu polovinu sporadicky a žádnou větší šanci si nevytvořili. Domácí tak mohli jen litovat neproměněných šancí a do kabin se šlo za bezbrankového stavu.

 

 

Planý tlak Jestřábky

I v druhém poločase se hra odehrávala převážně na polovině zásmuckého týmu. Jenže šance domácích už nepřicházely. Vytvářeli si jen takové závary před soupeřovou brankou. A tak v závěru přišly dva rozhodující okamžiky. Zhruba deset minut před koncem utkání byl centrovaný balón v šestnáctce zásmuckého týmu ve skrumáži zasažen evidentně rukou. Každý tu situaci viděl jinak a rozhodčí nařídil pokutový kop. Pak se stalo něco, co je málo k vidění na českých trávnících. Hráč Jestřábky Aleš Krupka šel za rozhodčím a přiznal, že rukou zahrál on! Tohle gesto si zaslouží velký respekt. A těsně před koncem zápasu přišel druhý důležitý moment - unikající Derka byl faulován, k balónu se postavil Čapek a našel přesně nabíhajícího Aleše Durňáka, který hlavou skóroval - 0:1. A v podstatě hned po rozehrání rozhodčí odpískal konec zápasu.

 



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Jestřabí Lhota
František Machurka, trenér: Hned zkraje zápasu jsme měli vyložené šance, ale nedokázali jsme je proměnit. Stál proti nám výborný Kubelka. V druhém poločase jsme sice měli územní převahu, ale neplodnou. Do šancí jsme se už nedostávali a z ojedinělé akce jsme naopak inkasovali. Soupeř dobře bránil, i v devíti lidech a my jsme se nedokázali prosadit.

TJ Sokol Zásmuky
Václav Jindra, trenér: Dnešní zápas patřil jednoznačně našemu golmanovi. Jen díky Kubelkovi vezeme tři body. Předvedl několik výborných zákroků a celý zápas nás držel ve hře. Domácí měli celé utkání navrch. My jsme proměnili jednu z mála našich příležitostí v samotném závěru utkání. Kluci si byli dobře vědomi fair play gesta domácích a proto místo vítězného pokřiku po zápase v kabině jen zatleskali. Klobouk dolů před Krupkou! Jinak krom této složité situace řídil utkání dobře rozhodčí Vala.



Sestavy


TJ Sokol Jestřabí Lhota
O. Heres [-] - A. Krupka [-] , P. Kureš [-] , D. Kubánek [-] , P. Kesner [-] , S. Mojžíš [-] , V. Soukup [-] , M. Skalický [-] , L. Týma [-] , M. Klička [-] (89. R. Hájek [-] ) , M. Mikeš [-] (77. D. Záhora [-] )

TJ Sokol Zásmuky
Z. Kubelka [-] - M. Kraus [-] , J. Roth [-] - A. Čapek [-] , P. Benda [-] , J. Derka [-] - V. Kainar [-] (22. F. Krejčí [-] ) , L. Sobotka [-] , A. Durňák [-] , T. Borovička [-] - Z. Vokáček [-]

ŽK: 26. M. Klička .
Hráči zápasu: M. Skalický , S. Mojžíš - Z. Kubelka , J. Roth .
Počet diváků: 55. Rozhodčí: VALA Luboš - MACHURKA František (N), PANGRÁC Michal (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.