Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

29.05.2016 17:00

23.kolo, Středočeský | Kolín | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Třaskavé derby s jasným závěrem pro domácí


0

Kouřimští šli rychle do dvoubrankového vedení, ale pak jim jaksi zvlhl střelecký prach. Hosté po hodině hry snížili a rvali se o body. Jenže v poslední čtvrthodině kralovali na hřišti Pavel Královský a Martin Snížek, kteří každý dvěma góly rozhodli o třech bodech pro domácí tým.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí své šance proměnili

Derby je derby, ať hraje první s druhým a nebo čtvrtý s posledním. Třebovle nutně potřebuje body a musí se o ně porvat, kde to jen trochu jde. A hostující borci vlétli do utkání dobře. První poločas začal trestným kopem třebovelského Richtera, jehož střelu Havránek vytěsnil na tyč a dorážku domácí obrana zablokovala. Do vedení šli ale domácí hráči již po osmi minutách. Po rohovém kopu a hlavičce Petra Pazderce se ujali vedení 1:0, na 2:0 pak navýšil ve třiadvacáté minutě Ondřej Macháček, který si po narážečce s Novákem pohrál s obranou a prostřelil z úhlu Pokorného. Přestože poločasový výsledek vypadá jadnoznačně, je nutno říci, že Třebovle si své šance také vytvořila. Bohužel neproměněné akce Janouška či Blaščoka nevedly ke změně skóre.

Vyloučení Blaščoka ovlivnilo derby

Domácí tým zahájil druhý poločas koncentrovaně a kontroloval hru. Hosté to ale stále nevzdávali a hledali skulinky v domácí obraně. Paradoxně jim pomohlo vyloučení. Po "řádění" Blaščoka, který nejprve strčil do jednoho hráče domácího týmu a dostal za to žlutou kartu, strčil vzápětí do dalšího a musel třebovelský útočník do sprch. A minutu na to hosté vstřelili kontaktní gól. Po brejkové situaci se prosadil Pavel Bobek - 2:1. Po několika dalších minutách mohlo být srovnáno, ale Havránek vychytal v jasné pozici Čáslavu. Tato situace nejspíš domácí hráče probrala a do konce zápasu již byli lepším týmem a hosty přehráli jak herně tak gólově. Nejprve dodal klid dvěma góly Pavel Královský, který po přihrávce Macháčka prostřelil z malého vápna Pokorného - 3:1 a poté navýšil na 4:1 tečovanou střelou z dálky. Další dva góly přidal Martin Snížek - 6:1, hosté korigovali krásnou střelou z rohu velkého vápna, kterou vyslal Jiří Janoušek - 6:2. Po hosty tak porážka znamená, že další týden musí strávit na posledním místě, ale vzhledem k ostatním výsledkům stále není nic ztraceno.



Ohlasy k zápasu


TJ Kouřim
Martin Snížek, trenér: Výsledek vypadá jednoznačně, ale zápas jsme rozhodli až v samém závěru. Vypracovali jsme si dvougólový náskok v prvním poločase a druhý poločas jsme kontrolovali až do nesmyslného výlevu a vyloučení hostujícího hráče. V tu chvíli jsme hodně polevili v koncentraci, nemysleli na obranu a hosté to z brejku potrestali. Od sedmdesáté minuty jsme už ale ovládli hřiště a hosty čtyřmi góly přehráli.

SK Třebovle
Josef Kocourek, trenér: Na začátku jsme měli dobrou šanci, bohužel jsme ji neproměnili. Pak přišel trest a druhý. My si v první půli vytvořili víc šancí než soupeř, ale nedokázali jsme skórovat. Snížili jsme až po změně stran. Bohužel jsme se nevyvarovali hluchého místa a Kouřim toho využila. Škoda neproměněných šancí v první půli, mohlo to skončit pro nás mnohem lépe.



Sestavy


TJ Kouřim
L. Havránek [-] - T. Dufek [-] (63. M. Navrátil [-] ) , P. Pazderec [-] , T. Ružinský [-] , O. Macháček [-] , P. Královský [-] , J. Keltner [-] , M. Havránek [-] (46. V. Bug [-] ) , T. Novák [-] , T. Svoboda [-] , M. Klégr [-] (75. M. Snížek [-] )

SK Třebovle
L. Pokorný [-] - M. Čáslava [-] , P. Král [-] , J. Janoušek [-] , P. Bobek [-] , L. Homolka [-] , J. Andrašík [-] , L. Blaščok [-] , D. Richter [-] , M. Růžek [-] , J. Němec [-]

ŽK: 53. T. Novák - 69. L. Homolka . ČK: 58. L. Blaščok .
Hráči zápasu: P. Královský .
Počet diváků: 120. Rozhodčí: Salava Václav - DYTRYCH Lukáš (N), REJHON Martin (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.