Béčko Radostína vyhrálo záchranářský duel


Branky


30. P. Kozel (p.) , 34. L. Dvořák , 68. L. Dvořák , 70. M. Láznička - 10. D. Bártek
0

V souboji dvou namočených celků se radovalo domácí Béčko Radostína, které porazilo Pohledec 4:1.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Pohledec vedl, ale domácí poločas otočili

Utkání začalo v rychlém tempu. První šanci si vytvořili domácí, ale Gregar Martin z malého vápna přestřelil. Pravidlo nedáš, dostaneš, potvrdili hosté v 10. minutě a umístěnou střelou se dostali do vedení Dominikem Bártkem - 1:0.  Poté byli hosté 15. minut více ve hře. V 30. minutě dostali domácí příležitost volného kopu, kdy zeď zahrála rukou ve vápně a sudí nařídil pokutový kop, který proměnil Kozel Petr. Po dalších  čtyřech minutách otočil skóre hráč zápasu Dvořák Luboš na - 2:1 pro domácí. Z prvniho poločasu ještě stojí za zmínku akce Dvořáka ,,Bufy,, kdy obehrál tři soupeře na malém prostoru, prošel přes další dva a z pětatřiceti metrů trefil břevno.

Domácí dvakrát skórovali

Druhý poločas začal bojovnou hrou ve středu hřiště. Z toho plynul faul na půli hřiště, a po centru hlavou zvýšil v 68. minutě na - 3:1 znovu Dvořák Luboš. Po rozehrání hostů Petr Kozel vybojoval ihned balón a výborně vyřešil přečíslení dva na jednoho, kdy předložil balón Miroslavu Lázničkovi, který se nemýlil - 4:1. Domácí rezerva Radostína tedy vybojovala důležité tři body v boji o záchranu ve III. třídě. Domácí budou příští týden usilovat o body v Jimramově, hosty z Pohledce čeká v domácím prostředí veledůležitý zápas s poslední rezervou Štěpánova.



Ohlasy k zápasu


TJ SOKOL Radostín nad Oslavou B
Jiří Pešek: Ve značně vyhroceném konci utkání se zaslouženě radovali domácí díky své bojovnosti.

TJ Pohledec
Michal Laštovica: Zasloužené vítězství domácích. Je to pořád dokola, zápas dobře rozehrajeme, ale pak nepochopitelně přestaneme být aktivní a čekáme, až nás soupeř potrestá. Můžeme se o tom bavit pořád a stejně se to opakuje.



Sestavy


TJ SOKOL Radostín nad Oslavou B
D. Homola [-] - P. Inwald [-] , L. Invald [-] , T. Litochleb [-] , A. Kališ [-] - M. Gregar [-] (78. D. Večeřa [-] ) , J. Novotný [-] , L. Dvořák [9.0] , R. Večeřa [-] - P. Gregar [-] (46. M. Láznička [-] ) , P. Kozel [-] (78. I. Dupal [-] ) -

TJ Pohledec
M. Hájek [-] - L. Novotný [-] (73. M. Pestr [-] ) , D. Bártek [-] , A. Jinek [-] (46. L. Ondráček [-] ) , L. Muller [-] , M. Fajmon [-] , V. Šaroun [-] , L. Jambor [-] , L. Pejchal [-] , J. Pustina [-] , P. Skalník [-] (23. Z. Pestr [-] )

ŽK: 43. L. Dvořák , 47. L. Invald - 48. J. Pustina , 64. L. Ondráček , 66. L. Novotný , 86. V. Šaroun .
Hráči zápasu: L. Dvořák .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: DÍTĚ Radek - SKRYJA Stanislav, INVALD Daniel (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.