3:0
(0:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

01.05.2016 16:30

20.kolo, Vysočina | Žďár nad Sázavou | III. třída , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Strážek porazil o tři góly Jimramov


Branky


65. L. Šebek (p.) , 83. T. Christian , 89. Z. Jaroš
0

Strážek potřetí po sobě vyhrál a porazil Jimramov 3:0.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První půle branku nepřinesla

Ve 20. kole III.Třídy přivítal Strážek v tabulce 4. celek soutěže Jimramov. Od první chvíle bylo k vidění spíše boj o každý volný metr na hřišti. Tím pádem první poločas nenabídl moc pěknou podívanou. Domácí si vytvořili jen pár závarů, ze kterých nic nevzešlo. Hosté z Jimramova se do žádné větší šance nedostali a diváci se tak hlavně nudili a čekali, kdy konečně přijde nějaká větší šance. Jenže při pohledu na neustále se opakující nakopávané míče a bez problému je odvracející obrany jim bylo jasné, že v první půli se ničeho takového nedočkají. 

Domácí rozhodli z pokutového kopu

Druhá půle už konečně byla pro oko diváka příjemnější. Už ve 46. minutě se dostal do velké šance domácí hráč Šebek, když šel sám na brankáře Hlaváče, ale bohužel pro domácí diváky velkou šanci nevyužil. O chvíli později zklamal další domácí hráč a to Cimbálník, který také šel sám na brankáře, jenže při zpracování ho rychle dojel hostující obránce a jeho následná jen slaboučká střela tak skončila v náruči brankáře Hlaváče. Zlom zápasu přišel v 65. minutě, po jasné ruce ve vápně se kopala penalta, míč si vzal Libor Šebek a bezpečně proměnil - 1:0 . Strážek v tu chvíli hru kontroloval. Jimramov neměl den a ani sílu na nějaký případný obrat, a tak v závěru po hezkých akcích přidali domácí ještě dva góly a mohli začít oslavovat s fanoušky výhru svého milovaného klubu. 



Ohlasy k zápasu


TJ Strážek
Josef Cimbálník: První poločas nebyl pohledný fotbal pro oko diváka, každopádně ve druhé půlce jsme předvedli větší kvalitu a začali se dostávat do šancí a po využité penaltě jsme přidali další dva góly a zaslouženě vyhráli. Musím také poděkovat fotbalistům z TJ Březí-Březské , kteří se ve velkém počtu přijeli na zápas podívat, podpořit a fandit nám.

TJ Sokol Jimramov
Pavel Borovský: V zápase velmi slabé úrovně jsme podali nejhorší výkon v sezóně a zaslouženě prohráli. Je to pořád stejná písnička, pokud máme svoje jisté hrajeme pod psa a bez zájmu. Snad kluci dnes konečně pochopili, že s takovýmto přístupem se nedá hrát ani druhá nejnižší soutěž. Dnes se opět potvrdilo, že největším soupeřem Jimramova je sám Jimramov.



Sestavy


TJ Strážek
J. Vala [-] - J. Cimbálník [-] (50. T. Christian [-] ) , Z. Jaroš [-] , T. Polák [-] , M. Svoboda [-] (46. M. Svoboda [-] ) , M. Christian [-] (70. J. Valík [-] ) , J. Melichar [-] , L. Šebek [-] , S. Lahodný [-] (46. F. Lahodný [-] ) , P. Šustal [-] (46. F. Šmerda [-] ) , P. Kupský [-]

TJ Sokol Jimramov
A. Hlaváč [-] - M. Dvořák [-] , J. Sedlák [-] , Z. Novotný [-] , L. Buchta [-] - J. Buchta [-] , V. Dostál [-] , P. Nykodým [-] , J. Štěrba [-] - M. Pavelka [-] (51. P. Sedlák [-] ) , P. Sedlák [-]

ŽK: 53. M. Svoboda , 77. F. Lahodný - 44. M. Pavelka , 71. L. Buchta .
Počet diváků: 101. Rozhodčí: SMEJKAL Vojtěch - NEDĚLA Tomáš (N), CHRISTIAN Tomáš (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.