Dvě minuty stačily Věchnovu k zisku tří bodů


Branky


60. R. Pivko (p.) , 62. O. Ostrýž
0

Věchnov vyhrál i druhý domácí zápas v sezóně, když porazil nováčka z Bohdalova B 2:0.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas branka nepadla

Věchnovští věděli, že je nečeká lehké utkání, protože jejich marodka se spíš prohlubuje. Do utkání ale domácí vlétli dobře a hned z první akce  nastřelili tyč. Měli více ze hry a hosté hrozili pouze z rychlých protiútoků po jejich zbytečných chybách. Vše ale domácí dobře organizovaná obrana zlikvidovala. V prvním poločase stojí za zmínku ještě trestný kop Radka Pivka z pětadvaceti metrů, který zkončil na břevně.

Věchnov rozhodl po hodině hry

Ve druhém poločase Věchnov opět začal lépe a jen se čekalo kdy padne gól. Hosté si chvilkama pletli fotbal s judem a po jednom takovém zápasnickém chvatu na Onka Ostrýže a po druhé žluté kartě byl vyloučen v 52. minutě Oldřich Chalupa. Toto vyloučení ovlivnilo zápas a Věchnov hrozil čím dál víc. Přišel opět nefotbalový zákrok ve vápně a rozhodčí ani na okamžik nezaváhal a odpískal zcela jasný pokutový kop. Ten proměnil s přehledem Radek Pivko - 1:0. To hosty omráčilo a hned po dvou minutách po nevinném nákopu vletěl na polovinu hostujícího celku osamocen Onek Ostrýž a po kličce golmanovi dovedl míč až za brankovou čáru - 2:0. Pak se utkání už pouze dohrávalo a skončilo vítězstvím domácích 2:0.



Ohlasy k zápasu


TJ Věchnov
František Smolík: Těžký zápas. Hosté dlouho odolávali, ale v deseti jim docházely síly, a naše dvouminutovka rozhodla v náš prospěch.

Sokol Bohdalov B
Jaroslav Neuman: V tomto zápase jsme čekali, že loňský účastník okresního přeboru bude lepší na míči a to se potvrdilo, my hráli takticky na jednoho útočníka a breaky, to se částečně podařilo, ale ani jeden ze dvou jsme v první půli neproměnili - bohužel koncovka je naše velmi slabá stránka. A druhý poločas snad ani komentovat nechci - nesmyslné vyloučení našeho hráče, 5 minut na to hodně sporná penalta a v zápětí gól, kdy pomezní mával ofsajd a rozhodčí nechal hru pokračovat. Gratuluji Věchnovu k vítězství, ale cestu zpět do okresního přeboru bude mít těžkou.



Počet diváků: 150. Rozhodčí: HOŘÍNEK Tomáš - POKORNÝ Josef (N), BŘEZINA Jaroslav (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.