Pavel Vondruška hattrickem pomohl Dolní Rožínce k vítězství


Branky


21. P. Vondruška (p.) , 39. P. Vondruška , 44. K. Kovalčík , 72. P. Vondruška (p.) - 15. P. Mareš
0

Dva proměněné pokutové kopy a hattrick Pavla Vondrušky znamenaly výhru Dolní Rožínky nad Ujčovem v poměru 4:1.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas padly čtyři branky

Hosté z Ujčova přijeli na Dolní Rožínku ve skromném počtu 12ti hráčů. To jim však nevzalo elán a nechtěli domácím dát nic zadarmo. Oproti tomu domácí nastoupili od začátku dost vlažně. To se jim vymstilo v 15. minutě, kdy hosté zahrávali roh, na který si z obrany naběhl O. Jančík. Nalitý balon netrefil ideálně, ke smůle domácím však přímo k P. Marešovi, který stál osamocen u levé tyče a jen nastavil nohu - 0:1. To byla facka pro domácí. Ti se tak pomalu vzpamatovali a do půle otočili výsledek. Nejdříve v 21. minutě svedl souboj O. Chocholáč ve vápně se stoperem hostí, kterému se míč odrazil do ruky. Na nařízený pokutový kop šel P. Vondruška a bez problémů ho proměnil - 1:1. V 39. minutě pronikli domácí po levé straně a zpětná přihrávka našla přesně P. Vondrušku a ten se trefil k pravé tyči - 2:1. A v 44. minutě opět z levé strany přišel centr od P. Vondrušky. Na ten si naběhl K. Kovalčík a krásně z první trefil balon do levého růžku - 3:1. O minutu později měli domácí ještě samostatný nájezd, avšak neproměnili ho.

 

Pavel Vondruška dokonal proměněnou penaltou hattrick

V druhé půli se hosté snažili něco udělat s výsledkem, avšak síly jim docházely. Domácí postupně prostřídali 4 hráče a snažili se navýšit vedení. To přišlo v 72. minutě, kdy si do vápna navedl míč J. Večeřa a byl sražen obráncem. Na penaltu šel opět P. Vondruška a proměnil ji. Rozhodčí však dal penaltu opakovat pro vběhnutí hráče do vápna před kopem. P. Vondruška udržel nervy a proměnil i napotřetí - 4:1. Do konce zápasu měli domácí ještě několik tutovek, avšak v koncovce selhali většinou na golmanovi F. Burešovi. 



Ohlasy k zápasu


TJ Baník Dolní Rožínka
Jiří Jokl: Do utkání jsme vstoupili bez potřebného pohybu a nasazení, za co nás soupeř potrestal vedoucí brankou. Od té doby se naše hra zlepšila a dokázali jsme do poločasu otočit výsledek na 3:1. Ve druhém poločase jsme již ovládli hru a nebýt brankáře hostí, mohli jsme vyhrát větším rozdílem.

SK Ujčov
Oskar Jančík: Utkání jsme dle veškerých předpokladů nezvládli tečka. V 12 lidech nelze pomýšlet na úspěch nikde, natož proti Rožínce, která má výborný mančaft a jednoduše nás přehrála. Mezihra, kombinační dovednosti, kvalita a návyky většiny jejich hráčů nám od počátku zápasu činily nemalé problémy. Naše náznaky šancí zůstaly nevyužity a domácí po zásluze berou tři body



Počet diváků: 85. Rozhodčí: MYŠKA Roman - LUKŠ Jaroslav (N), MAREŠ Jiří (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.