0:1
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

13.08.2016 17:00

2.kolo, Divize E, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Domácím zbyly jen oči pro pláč!


Branky


0

Od úvodního hvizdu rozhodčího sledovali diváci nadstandardně kvalitní divizní utkání celků, kterým se vydařilo úvodní kolo. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Květon

Domácí rozehráli nevídanou, útočnou partii. Ve 4. minutě prošel obranou hostů Býma, na střílený centr Adamík nedoskočil. O minutu později skončil závar před brankou Květoně k lítosti domácích jenom rohovým kopem. Ve 12. minutě stačil odvrátit gólové nebezpečí z kopaček Adamíka nádherným zákrokem stoper Sviták. Ve 14. minutě založil ukázkovou akci Václavek, přes Adamíka se dostal balón na kopačky Labudy, ale jeho střela minula o pověstný chlup jenom pravou tyč už překonaného Květoně. Po čtvrthodině se dostali do šance poprvé hosté, střela Žilinského se mezi tyče nevešla. V 17. minutě pelášil na branku hostů Hartmann, nadýchaný centr trefil Adamík hlavou, ale Květoň vytlačil fantastickým zákrokem míč na rohový kop!  Gólem neskončil ani další nájezd Býmy v 19. minutě, Labudu zradila střelecká muška. Hosté měli blízko ke gólu ve 24. minutě, se střelou Ambrože si parádním zákrokem poradil brankář Kolenko. Ve 28. minutě selhal ve vyložené pozici Výmola. Čisté konto uhájil dalším skvělým zákrokem ve 31. minutě Květon po dělovce Rubého. Gólem neskončila ani blesková akce Adamíka v poslední minutě 1. poločasu. Střela Labudy orazítkovala břevno už bezmocného Květoně.

Michálek bere tři body

Druhý poločas začal únikem Býmy ve 47. minutě, jeho střela z úhlu však cíl minula. V 52. minutě měl špatně seřízenou mušku Dragon, v nadějné pozici branku přestřelil. V dalším průběh zápasu pak byl v hlavní roli asistent rozhodčího. V 56. minutě zastavil sólo Labudy odmáváním ofsajdu??? V 61. minutě pak nesignalizoval  zákrok ve „vápně“  a kopal se jenom přímý kop z čáry pokutového území. Hra se postupně vyrovnávala. Bylo to cítit ve vzduchu, že kdo dá gól, bude k vítězství blíže. Na časomíře naskočila 65. minuta, Svitákem rozehraný rohový kop přistál na hlavu Michálka a hosté se ujali vedení – 0:1! Domácí nesložili zbraně a prahli po vyrovnání. V 74. minutě se uvolnil ukázkově Labuda, naservíroval balón Václavkovi, ale jeho střelu přilepil Květon na své rukavice. Vyrovnání měl na kopačkách Rubý, jeho střela však k lítosti domácích skončila v 87. minutě jenom na levé tyči už překonaného Květoně!!! Hosté si v závěrečných minutách své vítězství pohlídali. Fotbal tak znovu dokázal, že se nehraje na šance, ale na góly. Tentokrát nevyhrálo lepší, ale šťastnější mužstvo, kterému jeden gól stačil na plný bodový zisk.   



Ohlasy k zápasu


FC Dolní Benešov
Dušan Christoph, trenér: Ještě teď po utkání nemohu věřit tomu, že jsme nebodovali. Když nedáme takové gólové šance, tak se ale nemůžeme divit. Navíc se od nás odvrátila nejen štěstěna, břevno ani tyč se nepočítají, ale férovosti jsme se nedočkali ani po nevídaných pochybeních ze strany asistenta rozhodčího.

TJ Valašské Meziříčí
Michal Kovář, trenér: Domácí odehráli výborné utkání, ale taky hodně nešťastné. Hlavně v 1. poločase nás výrazně předčili, ale nás podržel výrazně brankář. Po přestávce už to bylo z naší strany lepší. Moc šancí na gól jsme neměli, ale vyšla nám skvěle standardka a jak se ukázalo, tak to nakonec rozhodlo o konečném výsledku. Fotbal je už takový.



Sestavy


FC Dolní Benešov
O. Kolenko [-] - V. Těžký [-] (80. J. Oberherr [-] ) , O. Haas [-] , F. Labuda [-] , M. Juchelka [-] , M. Hartmann [-] , O. Adamík [-] , T. Moravec [-] , P. Rubý [-] , M. Václavek [-] , J. Býma [-]

TJ Valašské Meziříčí
J. Květon [-] - P. Plešek [-] , M. Sviták [-] , A. Michálek [-] , L. Bayer [-] - M. Kotůlek [-] , V. Žilinský [-] (79. D. Mica [-] ) , M. Výmola [-] , R. Ambrož [-] (84. M. Macíček [-] ) , Š. Vrána [-] (90. J. Roupec [-] ) - P. Dragon [-]

ŽK: 81. M. Juchelka - 12. M. Kotůlek , 57. V. Žilinský , 71. R. Ambrož .
Počet diváků: 106. Rozhodčí: Vrťo Peter - BUREŠ Jakub, ČERNOEVIČ Alexandr.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.