M. Šrom 48.
1:1
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

03.06.2017 17:00

28.kolo, MSFL , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Mohelnice se zachránila


Branky


0

Mohelnice se díky brance Bzirského z trestného kopu zachránila v MSFL. Hulín se nadále drří v TOP 4.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

 prvním poločase zahrozili domácí hned v páté minutě po standardní situaci, kterou rozehrál Laciga a na jeho tečovaný centr výborně reagoal Hora a míč vyrazil. Jede z domácích přestřelil po akci po pravé straně z malého vápna bránu. Za hosty zahrozil hlavičkou Svoboda. V prvním poločase ale branka nepadla.

Ve druhém poločase měl Hulín dobrý nástup. Po akci po levé straně přišel centr od Vyskočila do vápna, míč zastavil jeden ze stoperů Mohelnice a z pár metrů nebyl problém pro Šroma uklidit míč ktyči. Hulín vedl ve 48. minutě 1:0. o Tři minuty později přišla nádherná akce domácích. Šrom šel  sám po pravé straně nacentroval do malého vápna. Goldemund vysoko přestřelil. V 74.minutě byl faulován na hranici vápna Bača, hosté se dožadovali penalty, ale rozhodčí postavil míč těsně za vápno. Standardní situaci krášně přes zeď trefil Bzirský a vyrovnal na konečných 1:1.



Ohlasy k zápasu



FK Mohelnice
Jaroslav Rolinek - trenér FK Mohelnice: Přijeli jsme se do Hulína porvat o body, což se nám povedlo. Protože se našim konkurentům jejich zápasy nevydařily podle jejich představ, tento dnešní bod znamená definitivní záchranu. Tentokrát jsme narazili na velmi zkušeného soupeře a s ohledem na průběh zápasu nemůžu říct, že bychom byli horší. Určitě jsme tady obstáli. Je dobře, že poslední domácí zápas s béčkem Sigmy můžeme odehrát v klidu a užít si ho.



Sestavy


SK Spartak Hulín
L. Chytil [-] - R. Číhal [-] (35. M. Minář [-] ) , R. Goldemund [-] (69. J. Oulehla [-] ) , M. Malenovský [-] , V. Barcuch [-] (77. J. Kovář [-] ) , M. Šrom [-] , J. Laciga [-] , M. Dvořáček [-] , V. Ondřejka [-] , J. Zlámal [-] , M. Vyskočil [-]

FK Mohelnice
J. Hora [-] - V. Fiala [-] , F. Markovič [-] , J. Heidenreich [-] , M. Vokoun [-] - M. Bzirský [-] (90. J. Kožela [-] ) , J. Svoboda [-] (85. V. Knýř [-] ) , D. Bača [-] , J. Fišara [-] , L. Pinkava [-] (73. M. Muzikant [-] ) - L. Hapal [-]

ŽK: 31. J. Laciga .
Počet diváků: 113. Rozhodčí: ČERNÝ Josef - GLOSER Jan, ŘEZNÍČEK Tomáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.