2:0
(2:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

03.09.2016 16:30

5.kolo, Moravskoslezský | Krajský přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Kobeřice nadále zůstávají na dně tabulky


Branky


31. H. Mensah , 39. J. Mitov
0

Kobeřice obdržely v Břidličné dvě branky už v prvním dějství. Ve druhém už gól nepadla a Břidličná si připsala další výhru.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Favorit z Břidličné hned od počátku zápasu držel dirigentskou taktovku pevně v rukách. V první šanci se zjevil Kučera, který vystrašil kobeřického brankáře z přímého kopu. I hlavička Györgyho smrděla brankou. Po půlhodině hry Kobeřice poprvé lovily míč ze své brány. Cabák zahrával přímý kop ze středového kruhu. Míč z jeho kopačky byl prodloužen na Mensaha, který veolejem málem protrhl síť kobeřické branky - 1:0. Za necelých deset minut vyrazil brankář Hluchník přímák domácího Kučery jen na kopačky Mitovovi, který míč zasunul za jeho záda - 2:0. 

 

I úvod druhé části patřil Břidličné. Na bodlo Mensaha brankář Hluchník pohotově zareagovat. Kobeřice mohly zápas zkorigovat při úniku Kryštofa a střele Šimečka, která skončila těsně vedle. Na opačné straně rozezvučel tyčku domácí Kučera. Patnáct minut před koncem Šimeček se zjevil sám před gólmanem Břidličné Zifčákem, ale neuspěl. Stejně se vedlo i Bočkovi a zápas skončil výhrou Břidličné.



Ohlasy k zápasu



TJ Sokol Kobeřice
Martin Halfar (trenér, pro regionopavsko): Hodně doplácíme na rozsáhlou marodku. Nedá se prostě nic dělat, musíme se s tím nějak poprat. V Břidličné jsme si toho moc nevypracovali. V prvním poločase jsme vůbec neohrozili branku soupeře. Domácí vyhráli zaslouženě, protože si vytvořili více šancí. Byli mnohem nebezpečnější než my, takže jsme na body tentokrát nemohli pomýšlet.



Sestavy


TJ Břidličná
L. Zifčák [-] - H. Mensah [-] , M. Borboryo [-] , D. Jiřičný [-] - P. Kučera [-] , R. György [-] , S. Cabák [-] , M. Schreier [-] (58. L. Šarman [-] ) , D. Hoffmann [-] - K. Kocúr [-] , J. Mitov [-] (85. A. Divácký [-] )

TJ Sokol Kobeřice
L. Hluchník [-] - D. Boček [-] , J. Oberherr [-] , Z. Kryštof [-] , R. Stuchlík [-] , P. Stuchlík [-] , J. Schreier [-] (46. A. Kubný [-] ) , T. Jašek [-] , R. Wirth [-] , L. Pavlíček [-] , A. Šimeček [-]

ŽK: 18. K. Kocúr , 51. P. Kučera , 57. D. Hoffmann , 60. S. Cabák - 13. L. Pavlíček .
Počet diváků: 160. Rozhodčí: OCHODEK Jiří - SVOBODA Marian, LUKAŠÍK Petr.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.