2:2
(1:0)
85. T. Trupl
90. O. Matěj (p.)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

04.09.2016 16:30

5.kolo, Moravskoslezský | Krajský přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Háj stáhl v závěru dvoubrankovou ztrátu


Branky


16. M. Čanecký , 82. J. Houdek - 85. T. Trupl , 90. O. Matěj (p.)
0

Ani dvoubrankové vedení pět minut před koncem Krnovu nestačilo k zisku třech bodů. Háj skvělým finišem vyrovnal.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Od počátku zápasu se hrál atraktivní fotbal. V 15. minutě měli první šanci Krnov. Z rohu Mitury se dostal balón k Šustrovi, ale gólman Bartoš domácího střelce vychytal. O minutu později však již lovil míč ze sítě. Mitura opět načechral balon z rohu a Čanecký zametl míč hlavou do brány - 1:0.

Pak převzali taktovku hosté z Kobeřic Nejprvě dvakrát hlavičkoval Eršil. První hlava šla těsně vedle, druhou vylapal domácí brankář Jaškla, který vytasil zázračný zákrok. O chvíli později hostující Konvička poslal bombu z třiceti metrů skrz zeď a Jaška opět míč za svá záda nepropustil.

Po půlhodině měly opět blízko Kobeřice ke gólu. V malém vápně se ocitl před Jaškou sám Dao. Jeho hlavičku ale Jaška u tyče tygřím skokem lapil a věděl si rady i následnou dorážku.

Aktivita domácích končila v této fázi zápasu na hranici velkého vápna. V poslední minutě se znovu zaskvěl krnovský gólman, když zkrotil ránu Konvičky. 

 

Druhou půli začal náporem Krnov Špatné výhození hostujícího brankáře vystihl Šustr, poslal míč na Hrubého, který uvolnil Starého, který namířil balon těsně nad. Hned vzápětímohli hosté opět vyrovnat. První ránu Jaška vyrazil před sebe a dorážku vykryl na brankové čáře Šimčík. Devět minut před koncem vsítil Krnov druhou branku, když centr do vápna sklepl Starý na Houdka, jehož první pokus brankář zblokoval. Houdek ale opět získal míč, otočil se kolem obránce a Bartoš byl bez šance - 2:0. Zdálo se být vymalováno, ale Háj se nevzdával.

V 85. minutě přišel protiútok Háje a nepokrytý Trupl vymetl šibenici - 2:1. Navíc v poslední minutě poslední minutě spadl v souboji hráč Háje v pokutovém území a byl z toho pokutový kop. Staníček z něho nedal Jaškovi šanci, a trefil přesně horní růžek - 2:2.



Ohlasy k zápasu


FK Kofola Krnov
Ladislav Bartek (trenér): Chtěli jsme hrát aktivně a soupěře k ničemu nepustit. Ale 
v prvním poločase měli hosté tři stoprocentní šance, které Jaška chytil. Nám se povedlo i přesto jít do vedení. Dělalo nám problém držení míče na půlce soupeře. 
Z celého druhého poločasu jsme se snad půl hodiny jen bránili.Během zápasu se nám ještě zranili někteří hráči, tak tam museli dorostenci, kteří už měli v nohách devadesát minut svého utkání. Klíčové bylo snížení na 2:1, to bylo dost laciné. No a nakonec ten zkrat ve vápně a penalta. A máme zase jen bod. Zdroj: http://bruntalsky.denik.cz/fotbal_region/krnov-nedotahl-duel-k-vitezstvi-20160906.html

TJ Háj ve Slezsku
Jiří Swiech (trenér, pro regionopavsko): Rozhodně jsme nebyli horším mužstvem. V prvním poločase nám dobře nepracovaly kraje zálohy, přesto jsme se párkrát dostali do zakončení. U kluků jsem ovšem necítil touhu po vítězství, takže v kabině proběhla velká bouřka. Provedl jsem změny v sestavě a obrázek hry se změnil, když jsme soupeře válcovali. Podle mého názoru jsme ztratili dva body.



Sestavy


FK Kofola Krnov
R. Jaška [-] - M. Čanecký [-] (70. N. Tümmler [-] ) , J. Hrubý [-] (76. J. Houdek [-] ) , J. Šimčík [-] (60. M. Blaschke [-] ) , J. Starý [-] , A. Ondra [-] , V. Šustr [-] , M. Daříček [-] , M. Šimeček [-] (83. J. Zetek [-] ) , D. Mrukvia [-] , L. Mitura [-] (41. M. Havlíček [-] )

TJ Háj ve Slezsku
J. Bartoš [-] - P. Konvička [-] , P. Kozelek [-] (74. Š. Blažej [-] ) , P. Dao [-] , J. Lampa [-] (46. I. Janíček [-] ) , L. Komárek [-] , R. Staníček [-] , M. Vyležík [-] , Z. Eršil [-] , R. Kolig [-] (46. T. Trupl [-] ) , O. Matěj [-]

ŽK: 90. R. Jaška , 90. V. Šustr - 31. P. Kozelek , 66. T. Trupl , 80. O. Matěj .
Počet diváků: 200. Rozhodčí: KONTORŠIKOV Maxim - LAKOMÝ Tomáš, ŠUJAN Stanislav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.