1:0
(0:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

18.09.2016 16:00

7.kolo, Moravskoslezský | Krajský přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Čarnecký rozhodl o výhře Krnova


Branky


0

Krnov vyhrál díky jediné brance, kterou vsítil zhruba dvacet minut před koncem zápasu Čarnecký. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Krnov nastoupil se změnanami v sestavě a vyplatilo se mu to. Krnov se totiž díky změnám v setavě zlepšil v defenzivní činnosti a hosty ze Šenova k ničemu vážnějšímu nepouštěl. Šenov byl nebezpečný pouze po centrech do vápna, ale ty v pohodě stahoval domácí brankář Jaška. V prvním dějství se ani Krnov do šancí moc nedostával, i když byl aktivnější, a proto byl poločasový výsledek 0:0.

 

I ve druhé části byl Krnov aktivnější než Šenov. Otěvřít skóre mohl Starý, který se řítil sám na brankáře hostí, ale svou šanci promarnil. Rozhodující okamžik zápasu přišel v 67. minutě, kdy se po několika narážečkách dostal do hostujícího vápna Čarnecký a z úhlu asi z osmi metrů procedil míč skrz hostujícího brankáře - 1:0. Zvýšit vedení mohl hned vzápětí Šimeček, ale jeho střela jen těsně minula bránu. V závěru už Krnov Šenov k ničemu nepustil a vydoloval tak velmi cenné tři body.

 



Ohlasy k zápasu


FK Kofola Krnov
Ladislav Bartek (trenér): Jsem za to strašně rád. Všem jsme ukázali, že umíme bojovat, že umíme na hřišti dřít. A také, že chceme bojovat dál. Všech těch tři sta čtyřicet lidí, co přišlo na zápas, tak to vidělo. Zdroj: http://bruntalsky.denik.cz/fotbal_region/krnov-vydrel-dulezite-vitezstvi-20160920.html




Sestavy


FK Kofola Krnov
R. Jaška [-] - J. Houdek [-] (90. M. Blaschke [-] ) , J. Hrubý [-] (82. Š. Ondra [-] ) , L. Pella [-] (70. M. Šimeček [-] ) , L. Mitura [-] (51. O. Bartoníček [-] ) , A. Ondra [-] , V. Šustr [-] , M. Daříček [-] , D. Mrukvia [-] , M. Čanecký [-] , J. Starý [-] (89. P. Pohludka [-] )

SK Šenov
R. Szarowski [-] - M. Aniol [-] , O. Habernal [-] - J. Hanauer [-] , M. Schovajsa [-] , M. Koďousek [-] - Z. Bednář [-] - D. Vodák [-] (75. F. Čižmář [-] ) , M. Vedlich [-] , R. Beránek [-] , M. Stehlík [-] (73. L. Svoboda [-] )

Počet diváků: 340. Rozhodčí: OCHODEK Jiří - SVOBODA Marian, MATĚJEK Vojtěch.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.