Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

09.10.2016 15:00

10.kolo, Moravskoslezský | Krajský přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Zasloužené vítězství


Branky


41. Z. Orság , 45. M. Cabal , 58. P. Šanda , 82. Z. Orság , 90. J. Hendrych - 31. J. Padych , 73. J. Padych
0

S cílem zvítězit nastoupili do nedělního domácího utkání krajského přeboru se čtvrtým týmem tabulky z Čeladné naši muži a po devadesáti minutách a výborném výkonu celého týmu se jim  to i po zásluze podařilo.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Utkání na bruntálském stadiónu začalo za sychravého počasí svižně. Už ve 2.minutě hlavičkoval po centru Havlíčka zblízka Zatloukal, gólman hostů míč zázračně vytlačil na roh.

 

Domácí tlačili a ve 13. minutě byli v další šanci. Pronikajícího Šandu zastavil brankář Čeladné Smolík jen za cenu faulu, penaltu ale rozhodčí k nevoli domácího hráčů a příznivců nenařídil. V 18. minut si zopakoval úvodní brankovou příležitost opět Zatloukal, míč po centru Havlíčka tentokráte poslal hlavou vedle levé tyče branky hostů. Ve 520. minutě o sobě dali vědět kvalitní hráči Čeladné. Po dlouhém výkopu brankáře se dostal za domácí stopery Padych, jeho lob před brankáře Bruntálu ale naštěstí skončil nad břevnem Minarčíkovi svatyně. Diváci sledovali kvalitní fotbal s možnostmi před oběma brankami. Ve 30. minutě se po chybě domácího obránce dostal do samostatného nájezdu na Minarčíka aktivní Padych a poslal Čeladnou do vedení. Domácí hráče inkasovaná branka nabudila a v dalších minutách bojovali o vyrovnání. Ve 36. se dostal až před brankáře hostů Orság, Smolík ale míč vyrazil na roh. Blízko vyrovnaní byli domácí ve 387. minutě. Teč Krajčoviče po standardní situaci Ostráka skončila nad bránou. Ve 40. minutě vytvořili domácí další pěknou kombinační akci. Po spolupráci Orsága, Cabála a Šandy se dostal míč až k Havlíčkovi, na jeho technický pokus brankář hostů nestačil, ale na brankové čáře jej zastoupil obránce Plíska. Po následném rohu se domácí konečně dočkali. Míč z kopačky Ostráka skončila na hlavě Orsága a začínalo se znovu. Hosté chtěli kontrovat, ale místo toho inkasovali po druhé. Ve 45. minutě vybojoval před velkým vápnem míč Orság a po jeho přihrávce otočil výsledek na stranu domácích přesnou střelou k tyči Cabál. 

 

Kvalitní fotbal sledovali diváci i ve druhém poločase. V 54. minutě pálil do šibenice v utkání velmi dobře hrající Havlíček, gólman hostů byl na místě a míč vyrazil do bezpečí. Bruntálští pokračovali v aktivním fotbale a v 58. minutě náskok navýšili. Dlouhý míč sklepl před šestnáctku Čeladné Cabál na Šandu a ten placírkou technikou střelou k tyči nedal Smolíkovi v bráně hostů šanci zasáhnout. Domácí byli nažhaveni a pokračovali ve výborném výkonu. V 63. minutě vytvořili před bránou hostů další velký závar, skóre se neměnilo. Hosté utkání nezabalili a v 66. minutě se mohli vrátit do zápasu. Šanci zlikvidoval až Minarčík v domácí brance. V 73. minutě se už Čeladná prosadila. Rychlý brejk po levé straně našel před domácí bránou opět Padycha a ten svým druhým gólem v utkání snížil na rozdíl jediné branky. Domácí nechtěli připustit drama a chtěli rozhodnout. V 82. minutě předvedl parádní sólo Ostrák, který po levé straně prošel do velkého vápna hostů a předložil míč na malé vápno ke skórování Orságovi. Hosté byli podráždění a v 90. minutě museli spolknout pátou branku ve své síti. Skvělý průnik přes obránce  soupeře do šestnáctky Čeladné zakončil Tomáš Němec ideální přihrávkou před odkrytou bránu na Hendrycha, který se nemýlil. FC SO Bruntál si připsal po výtečném výkonu překvapivé, ale zcela zasloužené vysoké vítězství v poměru 5:2.

 

text zdroj: http://www.fcsobruntal.cz/



Ohlasy k zápasu


MFK Bruntál
Antonín Mura (trenér): Za dnešní výkon proti velmi kvalitnímu soupeři musím celý tým opravdu pochválit. Vyzdvihovat se snad ani nikdo nedá, ale mimořádný výkon určitě podal Patrik Havlíček. Kluci podávali po celý zápas maximální, bojovný výkon, kterému nescházela dnes ani dobrá kombinace a góly. Kaňkou ale je, že si nemůžeme dovolit v obraně tolik chyb a umožňovat soupeři dostávat se do šancí. Jinak ale nemám co bych dodal a jsem maximálně spokojen.




Sestavy


MFK Bruntál
P. Minarčík [-] - R. Zatloukal [-] (78. T. Kazár [-] ) , P. Šanda [-] , M. Došla [-] , V. Horák [-] , L. Češek [-] , M. Ostrák [-] (85. L. Kopec [-] ) , P. Havlíček [-] (90. P. Klembara [-] ) , M. Cabal [-] (62. T. Němec [-] ) , Z. Orság [-] (87. J. Hendrych [-] ) , J. Krajčovič [-]

SK Beskyd Čeladná
D. Smolík [-] - A. Taraba [-] , M. Pliska [-] , M. Jaroš [-] , M. Badura [-] (46. J. Drevňák [-] ) - M. Váňa [-] (83. M. Šimák [-] ) , M. Váňa [-] , O. Walder [-] - J. Padych [-] (87. M. Fojtík [-] ) , T. Baran [-] , V. Řehák [-] (62. J. Strohalm [-] ) -

ŽK: 82. A. Taraba .
Počet diváků: 250. Rozhodčí: TABÁŠEK Kamil - DUDEK Matěj, TILKERIDIS Nikolas.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.