0:3
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

05.11.2016 14:00

14.kolo, Moravskoslezský | Krajský přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Čeladná nadále vítězí


Branky


31. M. Pliska , 66. J. Padych , 72. M. Váňa
0

Čeladná třemi góly rozhodla o výhře v Dětmarovicích. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Podobně slabý podzim už dlouho nepamatují. „Je to neuvěřitelné. Pokud v Dětmarovicích zůstanu, bude se muset v zimě změnit spousta věcí," uznává trenér týmu Josef Jadrný. „Především nemáme střelce. Každý tým nějakého má, jen my ne. Máme asi sto zahozených šancí na dvacet gólů," mávl rukou.

Přitom i utkání s Čeladnou se dalo zvládnout. „Už se tomu musím smát, protože kdo na zápase byl přítomen, jasně viděl, jak to probíhalo. Kdo ne, tak si pak jenom přečte výsledek v novinách a řekne si, co to tam zase vyváděli," kroutil hlavou Jadrný po dalším absurdním představení svého týmu.

Dětmarovice zahodily zhruba pět tutovek včetně penalty, Čeladná se v první půli podívala do šestnáctky Dětmarovic jednou, když po rohovém kopu skórovala. K dovršení všeho nebyla Dětmarovicím uznána regulérní branka Beilnera, který se opřel do míče a poslal jej do šibenice. „Co je mi pak platné, když se mi rozhodčí omlouvá, že dal na pokyn pomezního, který si pak také uvědomil, že Bystrý vybíhal z ofsajdového postavení úplně mimo dění míče. Taková omluva je mi k ničemu, protože gól nám to nevrátí," mračil se Jadrný.

Podruhé se hosté dostali aspoň před vápno na konci první půle, kdy Stanowski hasil brejk hostů za cenu červené karty a v oslabení už domácí na boy nedosáhli. „Šance byly, góly ne. Prostě nejsme schopni skórovat. Čeladná zakončovat umí a proto je tam, kde je," pokrčil rameny Jadrný.

 

zdroj: http://www.skceladna.cz/



Sestavy


SK Dětmarovice
A. Kotrla [-] (81. D. Lipták [-] ) - M. Stanowski [-] , J. Káňa [-] (67. J. Ligocký [-] ) - T. Hrtánek [-] , M. Kovář [-] (58. S. Swaczyna [-] ) , M. Kempný [-] - R. Bystrý [-] (58. O. Matušík [-] ) , P. Beilner [-] , Z. Skotnica [-] , P. Zahatlan [-] (67. L. Ligocký [-] ) - Z. Holý [-]

SK Beskyd Čeladná
D. Smolík [-] - M. Jaroš [-] , V. Čáp [-] , A. Taraba [-] (78. M. Fojtík [-] ) , M. Pliska [-] (67. V. Řehák [-] ) - M. Váňa [-] , O. Walder [-] (78. J. Strohalm [-] ) , M. Šimák [-] (81. K. Surovec [-] ) , M. Váňa [-] - T. Baran [-] (62. J. Drevňák [-] ) , J. Padych [-] -

ŽK: 73. T. Hrtánek - 6. M. Šimák , 24. V. Čáp , 63. A. Taraba . ČK: 43. M. Stanowski .
Počet diváků: 180. Rozhodčí: Lukašík Petr - NOVÁK Daniel, LAKOMÝ Tomáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.