0:5
(0:3)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

10.09.2016 10:15

5.kolo, Divize A, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Slavojáci museli skousnout již třetí podzimní příděl


Branky


6. M. Janda (p.) , 34. M. Lucák , 37. L. Bezděk , 67. M. Mészáros , 73. M. Lucák
0

Veškerá předsevzetí, odhodlání a celotýdenní poctivá příprava vzaly za své po šesti minutách. Po penaltě nařízené za faul na pronikajícího Krásného a vyloučení brankáře Votýpky se vše rozpadlo a pro Slavoj bylo po zápase. Pět branek ve vlastní síti nakonec bylo ještě milosrdných.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Červená, penalta a bylo po zápase

Slavojáci nastoupili se snahou odčinit dosavadní neúspěchy. Ztroskotali však krátce po úvodním hvizdu, když po průniku hostujícího Krásného z ofsajdové hrany zatáhl za záchrannou brzdu za cenu vyloučení brankář Votýpka. Nařízenou penaltu zkušeně proměnil Martin Janda do sítě zaskakujícího třetího gólmana Šimáška.

 

Situace zahrála přesně do noty klatovského týmu. Hráči se nikam netlačili, poctivě kombinovali a čekali na chyby oslabeného Slavoje. A těch stačili jeho hráči produkovat habaděj. Mnohé zůstaly nepotrestány, ale ty z 34. a 37. minuty se snad ani zahodit nedaly. Mladý Milan Lucák a letní navrátilec Lukáš Bezděk lehce skórovali.

Klatovská dominance

Po změně stran se obraz hry příliš nezměnil. Klatovští si vychutnávali svou početní i fotbalovou převahu a zkroušenému domácímu týmu naložili ještě dva góly. Postarali se o ně Milan Mészáros a opět Milan Lucák. Další příležitosti ztroskotaly na debutantovi Šimáškovi.

 

Po výprascích 6:0 v Čížové a 4:0 v Praze s Aritmou tak Krumlovští schytali debakl také na domácím hřišti. Hostující tým se naopak po dvou nezdarech a šesti inkasovaných brankách rovnoměrně rozdělených naladil opět na vítěznou notu a může se těšit na příští víkend, kdy přivítá nováčka z Mariánských Lázní.

 

Autor: František Lippl, upraveno redaktorem



Ohlasy k zápasu


FK Slavoj Český Krumlov
Útočník J. Carda: „Zápas byl v podstatě rozhodnut v 6. minutě, kdy nám utekl hostující hráč a po faulu na něj následoval dvojí trest. Klatovy si zápas proti deseti v klidu pohlídaly.“

SK Klatovy 1898
Obránce M. Janda: „Podle mě zasloužená výhra. V Krumlově se nevyhrává a to jsme věděli. Soupeře jsme však přehráli ve všech směrech a další šance ještě nevyužili. Klukům patří poděkování za přístup k zápasu. Jen mě mrzí, že nedal branku Lukáš Krásný. Hodně maká pro tým, ale gól ne a ne dát. Věřím, že se to obrátí a začne mu to tam padat!“



Sestavy


FK Slavoj Český Krumlov
M. Votýpka [-] - L. Mravec [-] , M. Matěják [-] (73. L. Hofmann [-] ) , J. Carda [-] (6. R. Šimášek [-] ) , J. Wagner [-] (62. J. Sekyra [-] ) , V. Novák [-] , V. Beránek [-] (85. D. Peroutka [-] ) , J. Kabele [-] , M. Kroupa [-] , M. Svoboda [-] , F. Persán [-] (41. M. Švec [-] )

SK Klatovy 1898
J. Rojík [-] - M. Lukeš [-] , M. Lucák [-] (74. P. Rybák [-] ) , L. Bezděk [-] (65. D. Matějka [-] ) , P. Kotrba [-] , D. Dolanský [-] , D. Chirinciuc [-] (74. Z. Cibulka [-] ) , M. Mészáros [-] , M. Janda [-] , D. Pavlovič [-] (44. V. Kaas [-] ) , L. Krásný [-]

ŽK: 79. M. Svoboda - 84. P. Rybák . ČK: 5. M. Votýpka .
Hráči zápasu: M. Lucák , L. Krásný .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: Trska Adam - PETŘÍK Jan, HRKAL Václav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.