Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

28.05.2017 17:00

27.kolo, Plzeňský | 1.A třída , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Kdyně dostala kanára v Chlumčanech


Branky


0

Kdyně má stále problémy se střílením branek a nejinak tomu bylo i ve Chlumčanech. Ty naopak mají jeden z nejlepších útoků 1.A třídy. Tento duel byl sice herně vyrovnaný, ale brankově byl jednoznačný.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Tři branky v síti Horáčka

Chlumčany byly od začátku utkání lepším týmem. Měly více ze hry, z čehož vyústila první branka v síti Kdyně. Jan Havlíček ve třetí minutě krásným obloučkem za obranu vyslal Jana Roubíčka, který levou nohou ze vzduchu krásně trefil do sítě – 1:0!

 

Kdyně ale nehrála špatný fotbal, a i ona si dokázala několik šancí vytvořit. Koncovka však byla špatná, tak se trefili opět domácí. Pět minut před poločasovou pauzou rohový kop Chlumčan dokázala hostující obrana odvrátit pouze k Tomáškovi, který nacentroval míč do vápna, kde ho hlavou uklidil za záda Horáčka Tomáš Benedikt a domácí vedli už o dvě branky – 2:0!

 

Dvě minuty nato inkasovala Kdyně znovu. Po autovém vhazování se uvolnil Tomášek, navedl si balón až na vápno, kde pěkně přihrál nabíhajícímu Lukáši Nohavovi, který do protipohybu brankáře Horáčka poslal Chlumčany do tříbrankového vedení – 3:0!

Chlumčany přidaly další tři branky

I ve druhé půli skórovali domácí třikrát. V 66. minutě byl ve vápně faulován Jan Havlíček a nařízený pokutový kop poslal do sítě Lukáš Tomášek – 4:0!

 

Kdyně měla také náznaky akcí, které buď skončily střelou mimo branku anebo si s nimi poradil skvělý Štěpán Bacík. Bohužel pro Kdyni přišel další tvrdý zásah. V 70. minutě Lukáš Nohava poslal krásnou přihrávku do ulice na Jana Havlíčka, který zvýšil na 5:0!

 

Šestý zásah přišel o šest minut později, kdy Petr Šmíd našel pěknou přihrávkou Jana Vollera, jenž udělal kličku brankáři a zakončil do prázdné brány – 6:0!

 

Chlumčany v posledních deseti minutách už jen držely stav 6:0 a nikam se zbytečně nehnaly. Kdyně byla více na míči a snažila se alespoň o čestný zásah, což jim domácí nedovolili.

 

Utkání bylo více méně vyrovnané, ale rozhodla koncovka, kterou měly jasně lepší domácí Chlumčany.



Ohlasy k zápasu


TJ Keramika Chlumčany
Lukáš Tomášek ml., hráč: Hostili jsme Kdyni a dal se očekávat zajímavý a vyrovnaný souboj. V zápase jsme však dokázali proměnit své šance na rozdíl od soupeře a zaslouženě jsme vyhráli šestibrankovým rozdílem.

SK Kdyně 1920
Martin Trumpeš, hráč: Hra od nás nebyla špatná, dokázali jsme se dostat do šancí, jenže jsme je nedokázali proměnit v gól, co jsme ale dokázali je připravit soupeři jasné tutovky, které proměnili, když už jsme se kombinací dokázali dostat až do vápna, tak nám prostě není přáno a ten gól prostě nedáme. Zápas byl co se týče hry vyrovnaný, ale rozdíl byl v tom, že my jsme dělali chyby a soupeř je trestal.



Sestavy


TJ Keramika Chlumčany
Š. Bacík [-] - J. Lenk [-] , T. Benedikt [-] , L. Milota [-] - J. Roubíček [-] , J. Voller [-] , L. Tomášek ml. [-] , J. Havlíček [-] , J. Havlík [-] , J. Vajai [-] (67. T. Fleissig [-] ) - L. Nohava [-] (72. P. Šmíd [-] )

SK Kdyně 1920
V. Horáček [-] - M. Džugan [-] , K. Hamor [-] , K. Forst [-] , M. Výškrabka [-] (76. M. Čára [-] ) , L. Výškrabka [-] , M. Trumpeš [-] (85. M. Miklič [-] ) , L. Drmola [-] , T. Dufek [-] , T. Pergl [-] , J. Šmejkal [-] (46. M. Janeček [-] )

ŽK: 22. J. Lenk - 62. K. Forst , 66. M. Janeček , 88. L. Výškrabka .
Hráči zápasu: J. Havlík .
Počet diváků: 65. Rozhodčí: Bína Roman - PENA Miroslav, PETRŽÍLKA Jiří.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.