Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

01.05.2024 18:00

17.kolo, Plzeňský | 1.A třída , 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Koloveč si v dohrávce zastřílela, Luby korigovaly až v závěru


Branky


23. P. Grajciar , 38. P. Grajciar , 41. D. Tumpach , 57. M. Barborka , 63. M. Soupír , 72. P. Vachtl - 81. P. Čipera (p.) , 85. T. Batěk
19

Luby cestovaly pro středeční dohrávku do Kolovče. V obou poločasech ale inaksovali hned třikrát a když se jim povedlo korigovat až v závěru, znamenalo to osmigólovou bitvu s jasným výsledkem pro domácí.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Od začátku zápasu se svědomitě zhostili role favorita domácí hráči, kteří byli aktivnější jak v útočné fázi, tak po ztrátách.

Skóre otevřel v polovině poločasu Peter Grajciar, který na svůj počin po 15 minutách navázal neméně povedenou ranou. Dvě dalekonosné střely slovenského záložníka znamenaly, že ve 38. minutě vedla Koloveč 2:0. To ale nebylo z jejich strany všechno. Ve 41. minutě zakončil spolupráci Lucáka s Davidem Tumpachem druhý jemnovaný góelm a domácí vedli 3:0. Luby ale nehrály vůbe špatně a kdyby se v průběhu poločasu ujal alespoň jeden ze tří nebezpepčných brejků, vypadal by zápas jistojistě jinak.

 

 

Ve druhém poločase stříleli góly opět domácí a po brankách Barborky, Soupíra a Vachtla v rozmezí 15 minut vedli domácí už 6:0. Tenisového kanára odvraceli hosté v závěrečných deseti minutách, kdy nejprve proměnil nařízenou penaltu kapitán Čipera, aby pak čtyři minuty po něm snížil na 6:2 střídající Tomáš Batěk. Nic dalšího se už ve zybtku zápasu nestalo a domácí tak připisují důležitě tři body.



Ohlasy k zápasu


TJ Slavoj Koloveč
Martin Steinbrücker, trenér (pro FB Kolovče): Musím říct, že v prvním poločase, ačkoliv jsme měli více ze hry, tak tam měly Luby tři brejky, které docela dost smrděly. V prvním poločase ale rozhodly dvě nádherné rány Petera Grajciara a spolupráce Milana Lucáka a Davida Tumpacha. V první půli jsme tedy byli efektivní, ve druhém poločase nemůžu říct, že jsme to utkání dohrávali. Vedení jsme ale dotáhli až do 6:0, prostřídali jsme, rozložili jsme síly. Luby to nezabalily.Trochu mě mrzí za našeho gólmana, který v první půli měl 2, 3 důležité zákroky, že jsme mu nepomohli tu nulu udržet. Jinak jsem spokojený, Luby jsou nepříjemný soupeř, letos prohrály asi jenom dvakrát, takže super, že jsme tu dohrávku uhráli na tři body a potvrdili ten náskok, který jsme si udělali po ztrátách jak Křimic, tak Tejna. Musím pochválit i naše fanoušky, kteří jsou úplně nejlepší… vždycky říkám v soutěži, ale podle mě i v kraji.

TJ Start Luby
Tomáš Partyngl, hráč: Podle očekávání byli aktivnější domácí, měli více ze hry. Dostali jsme za poločas tři branky, které jsme soupeři víceméně darovali svým nedůrazem a zaslouženě jsme tak prohrávali. Ale i my měli šance na to v prvním poločase vsítit 2 nebo 3 branky, bohužel nás zradila koncovka. K neodpískanému nedovolenému zákroku v pokutovém území na našeho hráče se už asi vracet nechci, ale když už přijde i domácí brankář a uzná, že se mělo jednoznačně jednat o penaltu, tak potom člověk zůstává v údivu. Druhý poločas jsme zaspali a dostali další 3 branky, snižovali jsme v poslední desetiminutovce, kdy rozhodčí zřejmě kompenzoval penaltu z prvního poločasu, pro nás bohužel pozdě. Výhra domácích byla zasloužená, výsledek podle mě úplně neodpovídal předvedené hře.



Sestavy


TJ Slavoj Koloveč
V. Knopf [-] - D. Tumpach [-] (62. P. Vachtl [-] ) , M. Barborka [-] (73. R. Duchoň [-] ) , F. Šlajs [-] , M. Soupír [-] (73. V. Šteffl [-] ) , J. Malý [-] (14. A. Kamír [-] ) , M. Lucák [-] , K. Kralovec [-] , P. Kadlec [-] , P. Grajciar [-] , L. Tumpach [-]

TJ Start Luby
D. Šít [-] - V. Řeřicha [-] , D. Beránek [-] (74. T. Batěk [-] ) , A. Čížek [-] (65. D. Mareš [-] ) , H. Pikhart [-] , V. Petrželka [-] , M. Pivoňka [-] (46. V. Koželuh [-] ) , T. Partyngl [-] (65. L. Janda [-] ) , D. Vozka [-] , A. Panuš [-] (82. M. Červený [-] ) , P. Čipera [-]

ŽK: 86. V. Knopf - 88. V. Petrželka .
Počet diváků: 175. Rozhodčí: Šlauf Jiří - KULHÁNEK Milan, FRGAL Lukáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Hráč, Administrátor klubu - TJ Sokol Kralovice | Plzeňský | Plzeň - Sever

Tip: výhra domácích

Michal Kořenek

Expert: Michal Vašák
Tip experta: výhra domácích

Domácí zvítězí a vykročí za postupem.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích