1:2
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

04.05.2024 16:30

20.kolo, Moravskoslezský | Opava | Okresní přebor , 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Bohuslavice otočily ve druhé části


Branky


15

Po prvním poločase vedla domácí družina. Bohuslavice během deseti minut druhé části skóre otočily.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Kozmice šly do vedení

Kozmice ve svém dalším domácí zápase přivítaly mužstvo z Bohuslavic. Obě družtsva nabídla divákům zajímavou podívanou. Už v 7. minutě vybojoval Gai faul před vápnem a přímý kop kapitána Remeše vychytal skvěle brankář Gross, který zaskakoval za lehce zraněného Wránu. Bohuslavice hned za dvě minuty odpověděly Kotzurem, který ze šestnáctky zatřásl břevnem domácí brány. Ve 12. minutě nabil Kotzur pro Kozla, kterého vylapal domácí brankíř Sajdok. Pak dvakrát zahrozil Kozel. V obou případech mu jeho šance zneškodnil Sajdok. Za tři minuty vystřelil Kotzur nad bránu. Ve 22. minutě byl před vápnem faulován Toman a střelu Remeše z přímýku skvostně vytáhl zpod břevna Gross. Kozmice se pak dostaly do vedení po půlhodině hry, když Gai posunul míč do strany na Tesku, který vyzrál na domácího obránce a naservíroval míč jak na zlatém podnose Hruškovi, jenž už měl jednoduchou práci – 1:0. Kozmice pak byly při chuti, ale po centru Tomana a hlavičce Tesky čaroval Gross. V závěru poločasu pak ještě Tesku vylapal opět Gross. Těsně před poločase se zranil hostující Dominik při střetu se spoluhráčem Koskou. Naše redakce mu přeje brzké uzdravení.

Bohuslavice otočily

Po dvou minutách druhého poločasu se uvolnil hostující Burda, ale mířil nad bránu. Za tři minuty Hruška zachytil špatný odkop hostů, ale Gross byl opět na svém místě. V 52. minutě odcentroval Koska míč do vápna, kde ho Kotzur propustil na Kozla, jenž prostřelil brankáře Sajdoka a srovnal tak skóre zápasu – 1:1. Bohuslavice pak začaly být aktivnější. Kozel poslal balon na Kotzura, jenž vystřelil vedle. Po výkopu Grosse zase minul Kozel těsně branku. Za pár okamžiků vybojoval Burda míč pro Kozla, který ho poslal před bránu Tilleczkovi, který bez problémů pokořil Sajdoka – 1:2. V 64. minutě pak po rohu Cigána hlavičkoval Benek do náruče Sajdoka. Dvacet minut před koncem pak vznikl závar před domácí brankou, ze kterého střílel vedle Tilleczek. Pět minut před koncem předvedla domácí družina pěknou kombinační akci, když Toman zatáhl míč po pravé straně. posunul jej dále na Remeš, který nabil pro Kolondru, jemuž ale střela nesedla. V závěru zápasu pak dával Koska míč do šestnáctky a Kotzur minul cílené zařízení.

 

Kozmice v příštím kole přivítají Březovou. Bohuslavice jedou do Štítiny. 



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Kozmice B
Jiří Kozák (trenér): Za mě to byl remízový zápas. Bohužel nás vychytal skvělý gólman hostí Gross. Hosté ze čtyř tutovek dali dva góly a štěstí se přiklonilo na jejich stranu. My jsme bohužel nebyli schopni proměňovat branky.

SK Bohuslavice
František Fiurášek (vedoucí týmu): Především bych chtěl pochválit celý tým za dobrý výkon. Výhra byla zasloužená. O to víc mě mrzí zranění hlavy Ivo Dominika, který se srazil s našim Tadeášem Koskou. Iva musela odvést rychlá sanitka na šití, ale bude v pořádku.



Sestavy


TJ Sokol Kozmice B
O. Sajdok [-] - A. Miketta [-] , M. Daněk [-] , J. Holeček [-] , T. Gai [-] (86. O. Šrámek [-] ) , T. Teska [-] , J. Toman [-] , M. Remeš [-] , D. Hruška [-] (60. J. Galdia [-] ) , J. Kolondra [-] , A. Dihel [-] (76. F. Musiol [-] )

SK Bohuslavice
J. Gross [-] - I. Dominik [-] (44. O. Ječmínek [-] ) , A. Ohřál [-] (46. J. Kanovský [-] ) , M. Benek [-] , P. Štefek [-] , T. Koska [-] , D. Kotzur [-] , J. Kozel [-] (88. O. Mika [-] ) , T. Tilleczek [-] (80. J. Vašenka [-] ) , P. Cigán [-] , J. Burda [-]

ŽK: 55. A. Dihel - 26. D. Kotzur , 76. J. Burda , 86. M. Benek .
Hráči zápasu: J. Burda , J. Gross .
Počet diváků: 85. Rozhodčí: WYSOGLAD Ondřej - PRASEK Beno, KOVAL David (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tomáš Holata

Expert: Viktor Konečný
Tip experta: remíza

Bohuslavice s námi jako jeden z mála týmů v soutěži chtěli hrát pěkný fotbal a nebylo je vůbec jednoduché porazit. Kozmicím se teď daří a doma určitě nebudou chtít prohrát. Zápas skončí remízou.

Tip: remíza

Tip: výhra domácích