Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

04.05.2024 16:30

20.kolo, Moravskoslezský | Opava | Okresní přebor , 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Výsledek je pro Vávrovice až moc krutý


15

Poločas byl ještě vyrovnaný. Pak Hlavnice čtyřmi góly srazila Vávrovice na zem. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Nerozhodný poločas

Vávrovice ve svém dalším domácím zápase přivítaly mužstvo z Hlavnice. Hlavnice se dostala do vedení už po čtyřech minutách, když centrovaný míč uklidil na zadní tyči do sítě kanonýr David Liška – 0:1. pak se hrála vyrovnaná partie z obou stran. Oba týmy hrozili hlavně ze střeleckých pokusů. Za domící to byli Štencel a Šenk. Za hosty to pak byli David Liška a Kaván. Vávrovicím se podařilo srovnat krok až v nastavení, když se před bránou ve skrumáži nejlépe zorientoval Štencel a nekompromisně zavěsil – 1:1.

Hlavnice rozhodla

Začátek druhého poločasu začaly aktivněji Vávrovice. Hlavnice pak udeřila během dvou minut a zápas zlomila. Nejdříve v 54. minutě využil chyby brankáře Papeže David Liška a pohodlně skóroval – 1:2. Za chvilku pak Pasterňák střelou z dálky vymetl všechny pavouky z domácí brány – 1:3. Vávrovice ani pak nic nezabalily. Do dobrého zakončení se dostali Binar, Čhryczyk a Šenk. Čtvrthodinu před koncem pak domácí obraně utekl David Liška a brankově oslovil Lodňánka, který překonal Papeže – 1:4. Vávrovice pak dorazil dvě minuty před koncem po samostatném nájezdu David Liška, který tak dovršil svůj hattrick – 1:5.  

 

Vávrovice v dalším kole jedou do Jakartovic. Hlavnice bude hostit Litultovice. 



Ohlasy k zápasu


FK NOVA Vávrovice
Tomáš Matoušek (trenér): Dneska to byl zápas blbec. Mylím si, že výsledek vůbec neodpovídá dění na hřišti. Klíčové byly dva rychlé góly ve druhém poločase. I po nich jsme ale nic nezabalili. Hosté nás však vytrestali z rychlých brejků.

Družba Hlavnice
David Nowický (trenér): První poločas byl vyrovnaný. Ve druhém jsme dali čtyři branky a rozhodli. Pro domácí je výsledek hodně krutý. Chtěli hrát fotbal, a my jsme jejich okénka v obraně trestali.



Sestavy


FK NOVA Vávrovice
V. Papež [-] - T. Šenk [-] , V. Pchálek [-] , O. Levák [-] , O. Halátek [-] - M. Klein [-] (46. J. Pchálek [-] ) , M. Schoppik [-] , J. Chryczyk [-] , J. Lichovník [-] - T. Štencel [-] (46. M. Zygula [-] ) , F. Mrusek [-] (46. D. Binar [-] )

Družba Hlavnice
S. Steiner [-] - D. Haas [-] (76. L. Kirschner [-] ) , D. Liška [-] , J. Steyer [-] (80. F. Tietz [-] ) , P. Haas [-] (46. Z. Vrána [-] ) , Š. Šťastnik [-] (61. T. Liška [-] ) , L. Lodňánek [-] (80. D. Černoch [-] ) , O. Haas [-] , J. Kaván [-] , O. Pasterňák [-] , D. Ochrana [-]

ŽK: 31. L. Lodňánek , 62. D. Liška , 66. D. Haas .
Hráči zápasu: T. Štencel - D. Liška .
Počet diváků: 55. Rozhodčí: HAAS Adam - HOPP Matěj, KUBÍN Michael.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tomáš Holata

Expert: Viktor Konečný
Tip experta: remíza

Vávrovice to doma umí a dělají tam problémy všem týmům. Hlavnice má teď ale celkem slušnou formu. Zápas skončí remízou 2:2

Tip: remíza