Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

11.05.2024 16:00

21.kolo, Moravskoslezský | Opava | Okresní přebor , 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Štáblovice daly desítku Slavkovu


9

Štáblovice daly Slavkovu deset branek a zaslouženě vyhrály. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Štáblovice vedly o sedm branek

Štáblovice doma přivítaly mužstvo ze Slavkova. Od první minuty měla domácí družina zápas pod svou kontrolou. Už v 6. resp 7. minutě zazdil dvě gólovky Mecner, kterého vylapal brankář Borč. V 8. minutě pak Sedláček mířil vedle branky. Brankostroj začaly Štáblovice po čtvrthodině, když Fruncek vyslal Mecnera do náběhu, který uklidil míč, podél Borče do sítě – 1:0. Hned za tři minuty nahrával Sedláček neomylně pod sebe na Veřmiřovského, který nedal Borčovi žádnou šanci – 2:0. Ve 26. minutě stál na začátku akce Kříž, míč pak doputoval přes Veřmiřovského k Sedláčkovi, který už střílel do prázdné branky – 3:0. V 31. minutě pak Gračaninovi zneškodniul šanci Borč. Za minutu ještě Borč rohový kop Mecnera vyrazil, ale na dorážku Kříže už nestačil – 4:0. Deset minut před poločasem Kříž viděl periferně pod sebou Veřmiřovského, jenž se nemýlil – 5:0. Ve 40. minutě poslal Veřmiřovský do běhu Sedláčka, který procedil Borče – 6:0. V závěru poločasu ještě vymetl Tesař všechny pavouky ze slavkovské sítě – 7:0.

Štáblovice výhru navýšily

Ve druhém poločase domácí trošku ubrali a Slavkov začal hrát na dva útočníky a dostal se i do zakončení. V 51. minutě vnikl Veřmiřovský do pokutového území, přiťukl míč Mecnerovi, ale ten mířil vedle. Za šest minut si svým průnikem do vápna vykoledoval faul Kuzník a Sedláček uzavřel po penaltě svůj hattrick – 8:0. Za pár sekund se po nahrávce Mecnera dostal do obrovské šance Veřmiřovský, ale zaváhal. V 65. minutě se dostal do první šance Slavkov, ale Lukáš Soška nedokázal ve skluzu zakončit. Dvacet minut před koncem sklepl Sedláček míč pod sebe a Mecner byl nekompromisní – 9:0. Další příležitost snížit měl Vrbický, ale minu cílené zařízení. Desátý hřebíček do hostující rakve zabil po nahrávce Veřmiřovského svým třetím gólem Mecner – 10:0.  

 

 

Štáblovice jedou v příštím kole do Vávrovic. Slavkov bude hostit Dolní Životice.



Ohlasy k zápasu


SK Štáblovice
Josef Martinka (trenér): Zatím se nám daří. Jdeme ale zápas od zápasu. Opět jsme měli celý zápas pod kontrolou. Soupeř na mě působil hodně odevzdaným dojmem.

TJ Sokol Slavkov B
Adam Klement (asistent trenéra): Oproti minulého týdne nám chybělo 11 lidí, z toho 9 ze základu, což je šílenost. Podle toho to taky vypadalo. Pro nás to byl běžecký trenink, ale s fotbalem to nemělo moc společného. Zažil jsem dobu, když Štablovice začínali a byli rádi, že jsme s něma hráli přatelák, kde jsme jim dávali deset, tak jsem to dneska zažil i naopak. V porovnání k milionovému rozpočtu a toho našeho (5 láhvi Morgana a 3 kila řízků) to je asi snesitelné. Další rok už to musí být jasný kandidát na postup. Chtěli jsme hrát v hlubokém bloku, bohužel nás rozložili rychlé góly. První poločas jsme nic neměli a byli bez střely na bránu. Druhý poločas jsme změnili hru na 2 útočníky, byli jsme lepší do dopředu, ale první šanci jsme si vypracovali v 65 minutě, kdy se Lukáš Soška dostal před brankáře, ale ve skluzu už nedokázal zakončit. V 70 minutě střílel Vrbický, ale střela šla vedle.



Sestavy


SK Štáblovice
A. Martínek [-] (81. P. Lenek [-] ) - M. Konvička [-] , P. Heinzke [-] (81. Z. Častulík [-] ) , T. Kříž [-] , M. Gračanin [-] - L. Veřmiřovský [-] , P. Kuzník [-] , D. Tesař [-] - J. Mecner [-] (81. O. Ruso [-] ) , J. Fruncek [-] (65. M. Laovský [-] ) , M. Sedláček [-]

TJ Sokol Slavkov B
D. Borč [-] - D. Cahel [-] (68. R. Konopka [-] ) , D. Kubala [-] , D. Pavelek [-] (75. A. Klement [-] ) , D. Slavík [-] - D. Šenk [-] (46. J. Mellar [-] ) , M. Hrčka [-] (69. D. Vrbický [-] ) , D. Vícha [-] , M. Soška [-] , O. Marek [-] - L. Soška [-] (77. T. Rubý [-] )

ŽK: 3. J. Mecner , 65. J. Fruncek - 88. D. Slavík .
Hráči zápasu: T. Kříž .
Počet diváků: 150. Rozhodčí: PRETSCH Adam - STANKE Daniel (N), GAVENDA Michal (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tomáš Holata

Expert: Dušasn Vala
Tip experta: výhra domácích

Štáblovice jsou rozjeté a navíc hrajou doma. Pro Slavkov to bude velmi těžké utkání, očekávám výhru domácích.

Tip: výhra domácích