2:3
(1:2)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

11.05.2024 17:00

21.kolo, Moravskoslezský | Opava | Okresní přebor , 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Derby dopadlo lépe pro Litultovice


Branky


38. O. Pasterňák (p.) , 89. T. Liška - 7. M. Drápal , 16. J. Šrom (p.) , 93. O. Adamčík
9

Po první půli vedli hosté o jednu branku. Ve druhém poločase pak oba týmy vstřelili po jedné brance.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Litultovice vedly o jednu branku

V derby zápase přivítala Hlavnice mužstvo z nedalekých Litultovic. Litultovice v úvodní dvacetiminutovce domácí družinu zaskočily dvěma góly. Nejdříve si Šrom narazil s Drápalem, a druhý jmenovaný poslal míč do prázdné brány – 0:1. Pak po čtvrthodině hry vybojoval kapitán Šrom po nahrávce od Drápala penaltu a sám ji taky bezpečně proměnil, když poslal brankáře Steinera na opačnou stranu – 0:2. Litultovice pak měly šance ještě Adamčíkem, Šromem a Drápalem. Hlavnici se podařilo snížit sedm minut před koncem poločasu, když byl ve vápně faulován Tomáš Liška a Pasterňák nezaváhal z pokutového kopu – 1:2. Ve zbytku poločasu se už nic významného nestalo.

Oba soupeři dali po jedné brance

Druhá půle byla bohatá na šance z obou stran. Za domácí se neprosadil z pěti metrů Lodňánek. David Liška a po něm Lodňánek neproměnili své samostatné nájezdy. Za Litultovice se do šancí dostával kapitán Šrom a taky Adamčík. Ve druhém poločase začaly padat branky až v závěru. Nejdříve se po rohovém kopu Pasterňáka odrazil míč Tomáší Liškovi, který tvrdou ranou zajistil domácím vyrovnání – 2:2. Domácí pak chtěli rozhodnout, ale David Liška svou šanci zazdil. V nastaveném čase zatáhl míč po straně Šrom, který jej odcentroval na Adamčíka, jenž obstřelil Steinera a na hostující lavičce mohl vybuchnout gejzír radosti – 2:3.

 

Hlavnice jede příští kolo do Bohuslavic. Litultovice budou hostit Bohuslavice.



Ohlasy k zápasu


Družba Hlavnice
David Nowický (trenér): Pro nás to byl smolný zápas, kdy jsme jim v první půli darovali dvě branky. My jsme pak snížili z penalty. Ve druhé části jsme pálili šance. Nakonec jsme vyrovnali, ale v nastavení jsme pak dostali smolný gól. Mohli jsme už být v konci sezóny ve větším klidu.

TJ Sokol Litultovice
Jakub Šrom (kapitán): Byl to zabijácký zápas. V prvním poločase jsme na ně vlítli, a odskočili jsme o dvě branky. Pak se nám zranil Martin Drápal, a to docela zápas ovlivnilo. Druhý poločas byl dost vyhecovaný, měli jsme šance, které jsme nedali. Domácí pak vyrovnali. V nastavení se k nám přiklonilo štěstí, které jsme v minulých zápasech neměli.



Sestavy


Družba Hlavnice
S. Steiner [-] - P. Čunta [-] , Z. Vrána [-] , T. Liška [-] , D. Liška [-] , J. Steyer [-] , P. Haas [-] (56. Š. Nádeníček [-] ) , L. Lodňánek [-] (89. D. Černoch [-] ) , O. Haas [-] , J. Kaván [-] , O. Pasterňák [-]

TJ Sokol Litultovice
V. Toporčák [-] - A. Včelka [-] , T. Steuer [-] (85. S. Konečný [-] ) , J. Šrom [-] , M. Drápal [-] (40. M. Varyš [-] ) , O. Adamčík [-] , D. Lebeda [-] , J. Tengler [-] , P. Fiala [-] , T. Veselý [-] (52. M. Hopp [-] ) , O. Doležel [-]

ŽK: 27. T. Liška , 75. L. Lodňánek , 79. D. Liška , 90. O. Haas - 54. P. Fiala , 65. J. Tengler , 71. M. Varyš .
Hráči zápasu: O. Pasterňák - A. Včelka .
Počet diváků: 70. Rozhodčí: ADAMČÍK Petr - PRASEK Beno, LEIFERT Tomáš (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tomáš Holata

Expert: Dušasn Vala
Tip experta: výhra domácích

I když Litultovice stále hrajou o záchranu, více věřím domácím, kteří by si měli 3 body pohlídát.

Tip: výhra domácích