T. Gai 34.
V. Slípek 86. (vl.)
2:0
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

11.05.2024 17:00

21.kolo, Moravskoslezský | Opava | Okresní přebor , 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Komzice v dalším důležitém souboji porazily Březovou


Branky


34. T. Gai , 86. V. Slípek (vl.)
9

Kozmice v každém poločase daly po jedné brance a mají tři body.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Kozmice šly do vedení

Kozmice v důležitém zápase přivítaly družstvo z Březové. Do první příležitosti se dostala domácím družina, když hrající trenér Kozák vyslal dlouhým nákopem do náběhu Tomana, který ale špatně seřídil svá mířidla. Pak se hra přelévala nahoru dolů, a hosté byli o něco aktivnější. Zhruba po půlhodině hry si nevadl míč na střed Tomáš Křenek a střelou zatřásla domácím břevnem. Ve 32. minutě vybojoval míč ve středu hřiště Teska, který jej dále posunul na Gaie, který ale těsně minul levou tyčku. Ve 33. minutě si vzal míč kozmický Gai a jeho střela z dvaceti metrů se zastavila až v hostující síti – 1:0. Šest minut před pauzou se objevil ve velké šanci BUda, kterého ale brankář Lýko vychytal. 

Kozmice výhru navýšily

Začátek druhého poločasu patřil domácímu družstvu. V 50. minutě nákop Remeše našel Paluva, který běžel sám na gólmana Krejčího, který mu ale špičkou nohy míč vyrazil. Po hodině hry pak se po dlouhém nákopu uvolnil Toman, který ale situaci špatně vyřešil, a hostující obránce ho stačil doběhnout a míč mu vypíchnout. Pak se hra odehrávala převážně ve středu hřiště. V závěrečné čtvrthodině hosty začali domácí tlačit. Jak u Verdunu pálili Buda s kapitánem Šustkem. Klid do domácích řad pak přišel pět  minut před koncem zápasu, když Gai rohový kop přetáhl na zadní tyč, kde se míč nešťastně odrazil od hostujícího Slípka do vlastní sítě – 2:0. V závěru si to už domácí pohlídali.

 

Kozmice jedou příští kolo do Stěbořic. Březová bude hostit Štítinu. 



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Kozmice B
Jiří Kozák (hrající trenér): Pro mě sice utrápená, ale důležitá výhra. S hrou týmu ale spokojen být nemůžu. V prvním poločase jsme nebyli lepším než soupeř. Ve druhé části jsme převzali iniciativu, měli jsme tři gólovky, ale nebyli jsme je schopni zakončit. Proto jsme se museli obávat o výsledek až do konce. Mohli jsme sice rozhodnout dříve, ale taky při nás stálo štěstí, když si dal soupeř vlastní branku.

TJ Vítěz Březová
Martin Šuhajík (hráč): Důležitý zápas. Ale je to naší jarní klasika, my se neumíme sejít. Přesto si myslím, že jsme nepodali špatný výkon. Byli jsme lepší na míč podle mě, ale naše efektivita končí před soupeřovou šestnáctkou, proto nejsme schopni se gólově prosadit.



Sestavy


TJ Sokol Kozmice B
M. Lýko [-] - J. Toman [-] , A. Miketta [-] , M. Daněk [-] , J. Holeček [-] , J. Kozák [-] (74. O. Šrámek [-] ) , R. Paluv [-] (72. F. Musiol [-] ) , J. Galdia [-] (79. J. Otipka [-] ) , T. Gai [-] , T. Teska [-] , M. Remeš [-]

TJ Vítěz Březová
R. Krejčí [-] - M. Faika [-] , M. Šustek [-] , M. Šuhajík [-] , J. Urbánek [-] (67. V. Slípek [-] ) , Š. Buda [-] , T. Pecka [-] (76. . Urbánek [-] ) , M. Szabo [-] , T. Křenek [-] , J. Kostera [-] , J. Kříž [-]

ŽK: 77. M. Šustek , 87. J. Kostera .
Hráči zápasu: M. Remeš - R. Krejčí .
Počet diváků: 25. Rozhodčí: HENNIG Antonín - KUBÍN Michael, KOVAL David (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tomáš Holata

Expert: Dušasn Vala
Tip experta: výhra domácích

Kozmice na jaro sbíráji body, a obraly doma i Štablovice. Věřím ve výhru domácích

Tip: výhra domácích