Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

11.05.2024 17:00

21.kolo, Moravskoslezský | Opava | Okresní přebor , 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Souboj o druhé místo vyhrály Žimrovice


9

Žimrovice vedly po půli o dvě branky. Ve druhé části přidaly ještě jednu branku.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Žimrovice vedly o dvě branky

Žimrovice v souboji o druhé místo přivítaly družstvo ze Stěbořic. Na začátku zápasu měli hosté několik příležitostí. Hned v první minutě mohl skórovat Burda. Pak hlavičkoval nad Kokošek. Pak utekl domácí obraně Bartusek, ale jeho nahrávka pod sebe nenašla adresáta. Domácí se dostali do vedení po čtvrthodině hry, když rohový kop Jakuba Černého na zadní tyči trkl hlavou do sítě hlavou Pavel Škrobánek – 1:0. Ve 20. minutě pak dvakrát nadějně střílel Fajkus. Po půlhodině hry po autu Ondřeje Černého vyškrábl hlavičku Pavla Škrobánka ze šibenice Štěpán Kramný. Devět minut před koncem prvního poločasu sklepl Lukáš Škrobánek po pasu od Paláčka míč doleva na Jakuba Černého, který prostřelil brankáře Štěpána Kramného – 2:0.

Žimrovice výhru pojistily

Ve druhém poločase si Žimrovice hlídaly dvoubrankový náskok. Po hodině hry Fajkus netrefil cílené zařízení. Stěbořice zareagovaly střelou Burdy vedle brány. V 70. minutě Lukáš Škrobánek mířil mimo tři tyče. Stejně se na druhé straně hřiště vedlo i Jakubovi Fiedlerovi. Další gólový úder domácích přišel čtvrthodinu před koncem zápasu, když Hrbáč utekl po straně a nahrávkou pod sebe našel Lukáše Škrobánka, který si míč zpracoval a poslal jej do protipohybu Štěpána Kramného – 3:0. Hosté mohli ještě v závěru Šeuerem snížit, ale proti byl brankář Šehovič, který jeho střelu vytáhl nad břevno.

 

Stěbořice v příštím kole budou hostit Kozmice. Žimrovice vyrazí do Těškovic.



Ohlasy k zápasu


TJ Žimrovice
Radek Kříž (trenér): Zápas byl podle mě vyrovnaný. My jsme ale dokázali vstřeli branky. V prvním poločase dvě. Ve druhém pak ještě třetí. Pak se to už jen v poklidu dohrávalo.

TJ Sokol Stěbořice
Ondřej Šumbera (hrající trenér): Už nemáme, kde brát. Máme zraněné další dva hráče, a sezónu doufám důstojně dohrajeme. Předním týmům už asi budeme jen těžko konkurovat. Jinak k zápasu, začátek nevypadal nejhůře. Měli jsme dvě šance. Domácí pak dali dvě branky. Ve druhém si to už s přehledem pohlídali.



Sestavy


TJ Žimrovice
D. Šehovič [-] - M. Hopp [-] , F. Paláček [-] (72. J. Schauer [-] ) , L. Fajkus [-] , L. Škrobánek [-] (85. A. Dušek [-] ) , R. Hrbáč [-] , M. Režnar [-] , J. Černý [-] , O. Černý [-] , P. Novák [-] , P. Škrobánek [-] (85. D. Lakomý [-] )

TJ Sokol Stěbořice
Š. Kramný [-] - D. Burda [-] , M. Došla [-] , R. Kokošek [-] , P. Čavera [-] , J. Fiedler [-] , M. Fiedler [-] , M. Paleta [-] , F. Kramný [-] (72. O. Šumbera [-] ) , J. Bartusek [-] , V. Konečný [-] (46. A. Baier [-] )

ŽK: 12. L. Fajkus , 45. J. Černý - 14. M. Paleta , 41. J. Bartusek , 54. M. Došla .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: VRBA Martin - ČELŮSTKA Filip, HEIDER Roman (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tomáš Holata

Expert: Dušasn Vala
Tip experta: výhra hostů

Šlagr kola. Zde věřím více Stěbořicím, i když hrajou na venkovním hřišti v Žimrovicích.