Reporty z 2. kola OP Mělník bohužel nepřineseme

0

Pro všechny fanoušky okresního fotbalu máme jednu smutnou zprávu - ze 2. kola soutěže si bohužel nebudou moci přečíst tradiční reportáže...

Jak je to možné? Inu, jednoduše - doba dovolených ještě neskončila a redaktor soutěže se vydává do zahraničí. V Amsterdamu bude skautovat tamní Ajax a porovnávat jeho výkonnost s výkony, které sleduje každý týden na našich okresních trávnících. A co to pro vás, naše čtenáře, znamená?

 

Z 2. kola přineseme pouze statistiky, nevyjde Expert tip, ani nebude vyhlášena sestava kola. Věřím však, že to střelcům neubere na motivaci a budeme svědky dalších skvělých individuálních výkonů. Libiš B pak dostane jedinečnou šanci na zisk bodů, jelikož jejímu soupeři bude chybět kvalitní obránce. :) Rozhovor s nejlepším hráčem 1. kola přineseme se zpožděním, určitě o něj ale nebudete ochuzeni.

 

Za dočasné zhoršení servisu se omlouvám a pokusím se ho vynahradit v dalších kolech. Ve 3. kole už opět najedeme na zaběhnutý model a přineseme kompletní zpravodajství ze všech zápasů soutěže. Všem zúčastněným přeju hodně štěstí do zápasů 2. kola OP Mělník!

 

Karel Vlasák, redaktor soutěže


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou