HISENSE SESTAVY ROKU – Představujeme hvězdnou jedenáctku hráčů s nejvíce obdrženými hlasy

0

Na webu fotbalunas.cz jste ve spolupráci s partnerem ankety Hisense mohli do konce července hlasovat v anketě o hráče sezóny 2022/2023. Ideální jedenáctky fotbalového ročníku jsme zveřejnili v několika desítkách soutěží. Došlé hlasy jsme sečetli a známe tak jedenáctku hráčů s nejvíce hlasy! Ty vám nyní představujeme a už příští týden po proběhlém losování se hned trojice hráčů může těšit na hodnotné ceny od Hisense!

Z níže uvedené jedenáctky (složených z hráčů, kteří vyhráli anketu HISENSE SESTAVY ROKU ve své soutěži a zároveň nasbírali největší počet hlasů ze všech sestav roku) vylosujeme tři výherce. A na co se můžou těšit? První cenou je nadupaná televize QLED TV 43A7G. Druhý hráč pak získá soundbar HS312 a na třetího vylosovaného vítěze další sestavy roku čeká tyčový vysavač HVC6264BK.

 

Nejspíše i parádní ceny přilákaly rekordní zájem o anketu, mezi všechny nominované napríč všemi soutěžemi jste rozdělili bezmála 400 tisíc hlasů!

 

JEDENÁCTKA ROKU

A takhle vypadá sestava sezóny 2022/23 složená z hráčů, kteří vyhráli ve své soutěži hlasování v sestavě roku a nasbírali na webu fotbalunas.cz nejvíce hlasů z vítězných fotbalistů:

 

Marek Ramšák - HISENSE SESTAVA ROKU - Středočeský | 1.B třída sk. C

Do Pátku přišel v zimní přestávce. I přesto, že odehrál pouze druhou část sezóny, tak nastřílel neuvěřitelných 21 branek. Stal se třikrát hráčem kola, což se nikomu jinému nepovedlo. Jeho tým hrál o záchranu, ale od jeho příchodu se začal Pátek posouvat tabulkou vzhůru a nakonec obsadil třetí pozici.

 

Petr Svoboda - HISENSE SESTAVA ROKU - Jihomoravský | Krajský přebor

Svou postavou nepřehlédnutelný, opora svého týmu FC Kuřim. Komplexní fotbalista, který je nastavený do kombinace a složitě se brání. V útočných standardkách asi nejnebezpečnější hráč soutěže. Na svém kontě měl 16 branek.

 

Vojtěch Mokriš - HISENSE SESTAVA ROKU - Ústecký | Teplice | Okresní přebor Je obrazem dokonalého kapitána. Ze zadních linií Sokolu Unčín dokáže usměrňovat cely mančaft. Je to velký vůdce, který si nebojí zařvat. Umí skvěle hlavou a ani střílení branek mu není vůbec cizí. Z pozice obránce jich nastřílel rovnou deset. O tom mohou někteří útočníci pouze snít.

 

 

Roman Žurek - HISENSE SESTAVA ROKU - Jihočeský | 1.A třída sk. A

Strunkovice se mohly po celou sezónu spolehnout na svého kanonýra, který pokořil brankářovy soupeře hned dvacetkrát a stal se třetím nejlepším střelcem soutěže.

 

Zbyněk Pavlas - HISENSE SESTAVA ROKU - Zlínský | Uherské Hradiště | Okresní přebor

Ostrostřelec Jarošova od řeky Moravy svými góly táhne Jarošov pravidelně. Vytáhlý, rychlý a technicky zdatný útočník, útočil na krále střelců i v minulé sezóně.

 

Matěj Práchenský - HISENSE SESTAVA ROKU - Pardubický | Pardubice | Okresní přebor

Spolu s parťákem Truplem vytvořili v Titanicu Srch velmi účinné a jistotou oplývající stoperské duo, na kterém ztroskotalo značné množství útočných výpadů jejich soupeřů. Matěj se navíc stal Hráčem 20.kola. Typově patří mezi hbité, rychlostně vybavené obránce.

 

Dominik Rác - HISENSE SESTAVA ROKU - Ústecký | Teplice | III. třída

Stálice v obranné linii Bečova. V poslední zápase dokonce ukázal svou bojovnost po tom, co dostal kvůli absenci Martina Dvořáka kapitánskou pásku. Svou defenzivní roli zastává parádně, umí si zařvat a mnohdy být nekompromisní. Fyzická hra je jeho gró. Několikrát se objevil v sestavě kola, jednou se dokonce umístil na druhé příčce.

 

Jiří Kanswohl - HISENSE SESTAVA ROKU - Vysočina | 1.B třída sk. B

Loucký fantom, brankář, který několika lapenými penaltami poslal svůj celek o soutěž výše.

 

Adam Swaczyna - HISENSE SESTAVA ROKU - Královéhradecký | 1.B třída sk. B

Gólman Hronova byl oporou svého týmu po celou sezónu a i díky jeho výkonům Hronov svoji premiérovou sezónu v I.B zvládl a udržel ji i pro následující sezónu.

 

Filip Chvěja - HISENSE SESTAVA ROKU - Moravskoslezský | 1.A třída sk. A

Na jaře nebylo lepšího gólmana, který by pravidelně a konstantně předváděl nadstandardní výkonost. Předvedl svou životní formu, díky které si říkal o angažmá ve vyšší soutěži. V mnoha zápasech opravdová opora týmu, která nejednou podržela svůj tým fantastickými zákroky. Převážně jeho zásluhou manšaft pravidelně bodoval a díky tomu vybojoval pěkné 4. místě v soutěži. Nedá se říci, že by v některém utkání zklamal. I proto byl často nominován jako brankář kola.

 

Filip Zawada - HISENSE SESTAVA ROKU - Královéhradecký | Krajský přebor

Solnický stoper byl stabilním členem základní sestavy Solnice celou sezónu, na jaře podával velmi dobré výkony.

 

VÝHERCE CEN VYLOSUJEME A OZNÁMÍME V PŘÍŠTÍM TÝDNU!


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou