EXPERT TIP - 15.kolo ČFL , 2017-2018

Datum kola: 17.11.2017

0

Závěrečné podzimní kolo tipuje ofenzivní zbraň Benešova, Pavel Čapek! Staň se Expertem pro následujíci kolo. Každý víkend se hraje o skvělé ceny od SportFotbal.cz. Přímo v článku stačí kliknout na Tipovat, zadat své tipy a volitelně je i okomentovat. Kdo bude nejlepší? Za každý správný tip získaváš bod.




Pavel Čapek

Záložník Benešova, nejlepší střelec týmu s pěti góly

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Tip experta: 2 90 - 5 - 5 %
Komentář experta:

Fotbalistům z Litomeřicka začalo chutnat vítězství a docela se jim v posledních kolech daří. Za to Převýšov, který pravidelně patřil k týmům z horní poloviny tabulky, se letošní ročník trápí. Ačkoliv hraje doma, myslím že Litoměřicko umí překvapit a v posledním kole se mu to opět povede.

Tip experta: 2 9 - 5 - 86 %
Komentář experta:

Vltavín, jeden z nejlépe hrajících týmů ČFL, jede do Brozan, které v minulém kole narazily na Domažlice a odvezly si předčasnou vánoční nadílku. Vltavín, který sbírá body jak doma tak venku, ztratil v posledních pěti utkáních jen jednou a to je důvod, proč nepřipustí překvapení v posledním kole a opět venkovní utkaní zvládne.

Tip experta: 2 81 - 14 - 5 %
Komentář experta:

Rozhodl jsem se zvolit výhru hostů, ačkoliv to bude velmi zajímavý zápas. Jirny v minulém zápase prohrály 0:6 a určitě se budou chtít rozloučit s podzimem vítězně. Ale myslím, že Benešov po vyhraném domácím zápase, kdy prolomil jedenáct soutěžních utkání bez výhry bude mít velkou chuť a bude chtít za každou cenu opět vyhrát.

Tip experta: 2 9 - 0 - 91 %
Komentář experta:

První tým tabulky jede na návštěvu na půdu posledního Nymburku. V tomto utkaní se očekává, že Chrudim nic nepodcení a od úvodního hvizdu si půjde sebevědomé pro tři body.

Tip experta: 2 23 - 18 - 59 %
Komentář experta:

Králův Dvůr, který se vezl na vítězné vlně až do minulého kola, si bude chtít napravit reputaci na půdě Čížové, 17. celku ČFL. Čížová hraje o udrženi v soutěži a čeká ji opravdu silný soupeř z horní poloviny tabulky, který má o 20 bodů vice.

Výsledky tipování

Pořadí Jméno Počet bodů
1. karel kotyk 7
2. Jan Matas 6
3. Venca Likeš 6
4. Radek Holý 6
5. Matej Kuncendorfer 6
6. Pavel Chmelík 6
7. PETR VRAŠTIL 5
8. Antonín Marčaník ml 5
9. Michal Špírek 5
10. Michal Kunc 5
11. Pavel Tauber 5
12. Marian Geno 5
13. Jaroslav Bureš 5
14. Peter Harčarik 4
15. Lukáš Smejkal 4
16. Vladislav Fiala 4
17. Martin Blazek 4
18. Jiří Jetmar 4
19. petr hruska 3
20. Marek Wrána 2
21. Libor Hájek 2
Body za jednotlivá utkání se připisují automaticky druhý den ráno.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.