EXPERT TIP - 1.kolo Středočeský | 1.B třída sk. B, 2016-2017

Datum kola: 27.8.2016

0

Dlouhá přestávka je za námi a I.B třída sk. B opět startuje! U toho nemůže chybět náš web Fotbalunas.cz, který se bude opět snažit přinášet co nejkvalitnější reportáže ze všech zápasů soutěže. Začínáme tradičním tipem experta, kterého se zhostím já, váš redaktor. V dalších kolech dostanete příležitost i vy ostatní, kdo se zapojujete do tipování na našem webu. Stačí jediné - doplnit k tipu výsledku krátký komentář... a můžete se stát expertem daného kola. Tak konec řečí a do toho!




Karel Vlasák

23 letý redaktor soutěže, hráč Pšovky B v OP Mělník a v současnosti také trenér fotbalové školičky FK Neratovice.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Tip experta: 0 0 - 10 - 90 %
Komentář experta:

Bez velkých změn vstupují do sezóny Pěčičtí a jistě budou mít i letos ty nejvyšší ambice. Hned v prvním kole je ale čeká Dlouhá Lhota, která sestoupila z I.A třídy. Tento zápas skončí remízou a rozhodovat budou penalty. 1:1.

Tip experta: 2 0 - 40 - 60 %
Komentář experta:

Změnu na trenérském postu hlásí hostující tým - Petr Hyka se bude věnovat pouze hraní, jeho místo pak zaujmou další dva hrající trenéři MIchal Voljanskij s Janem Studeným. Hosté budou v zápase určitě favoritem - však také v minulé sezóně svého soupeře v obou zápasech porazili a bojovali o postup (což bude jistě cílem i pro letošní ročník). Kly si odvezou všechny body, ale bude to boj! 1:2.

Tip experta: 2 70 - 10 - 20 %
Komentář experta:

Tišicím se podařilo udržet úspěšnou sestavu, která v minulé sezóně převálcovala OP Mělník bez jediné prohry. Navíc ještě posílila o Pajkrta s Polmanem z Kostelce a o Novotného se Šulcem z Neratovice. Také Mělník hrál na jaře minulé sezóny velmi dobře, a tak se máme na co těšit. O to více, když mělnický dres budou již nastálo oblékat posily z Vysoké Vála, bratři Skopkové či Rolenc (toho času zraněný). V tomto zápase ale věřím hostům. 1:3.

Tip experta: 1 90 - 10 - 0 %
Komentář experta:

DBSK odehrál znamenité jaro minulé sezóny a s přehledem se zachránil. Úplně jiným způsobem se opět zachránil Lužec nad Vltavou, kterému pomohly až administrativní šachy. Dolní Bousov domácího prostředí využije a svého soupeře nebude vůbec šetřit. 4:0.

Tip experta: 1 30 - 50 - 20 %
Komentář experta:

Neratovice dlouho uvažovaly o tom, že svůj B-tým do nového ročníku soutěže vůbec nepřihlásí. Nakonec se tak ale stalo a v přípravě měly poměrně slušné výsledky. Dynamo se do této skupiny vrací opět po roce a bude oživením soutěže. Dynamo využije výhody domácího prostředí a zvítězí. 2:0.

Tip experta: 0 70 - 20 - 10 %
Komentář experta:

Benátky B určitě nebudou chtít být v soutěži pouze do počtu, to stejné ale platí i o Slavoji. První zápas bude z obou stran hodně nervózní a příliš fotbalové krásy nenabídne. Oba kluby ale tipuji na umístění v horní polovině tabulky. 1:1.

Tip experta: 1 20 - 50 - 30 %
Komentář experta:

Velký Borek sáhnul po postupu z 2. místa OP Mělník a hned na úvod je čeká místní derby proti Byšicím. Ty ztratily Kábrta, Resla či Szena, kteří zamířili do sousedních Čečelic, posílit se jim naopak na poslední chvíli podařilo o Trubičku. Domácí udrželi svůj bojovný tým v čele s nejlepším střelcem Kováčem, který se v minulé sezóně prezentoval zejména pevnou obranou. V bojovném zápase budou šťastnější domácí. 3:2.

Výsledky tipování

Pořadí Jméno Počet bodů
1. Radek Tomíček 6
2. Antonín Antonín 6
3. Ondřej Novák 5
4. Jiří Horvát 5
5. Lukáš Rambousek 5
6. Tomáš Prislupský 5
7. Daniel Hnízdil 4
8. Michal Vítovec 4
9. Jakub Kasal 4
Body za jednotlivá utkání se připisují automaticky druhý den ráno.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.