EXPERT TIP - 21.kolo Moravskoslezský | Frýdek-Místek | Okresní přebor, 2022-2023

Datum kola: 22.4.2023

0

Staň se Expertem pro následujíci kolo. Každý víkend se hraje o skvělé ceny. Přímo v článku stačí kliknout na Tipovat, zadat své tipy a volitelně je i okomentovat. Kdo bude nejlepší? Za každý správný tip získaváš bod.




Dominik Kopec

Dominik fotbalovou kariéru začal ve svých 7 letech ve Starém Městě, odehrál tam skvělých 12let a to až vlastně do dorostu. ,,Jenže ve Starým Městě to bohužel bylo špatně nastavené a to tak, že odchovaní kluci si neměli šanci zahrát spíše dostávali šanci kluci, kterým to nevyšlo za Frýdek-Místek. Tím muselo skončit spousta dobrých kluků. Nebo se vydali jinou cestou, jako například já.´´ Říká Dominik o svém působení ve Starém Městě. A tak začal hrát 1.A třídu za Lučinu. Zde odehrál necelé dva roky. Poté odešel na hostovaní do Smilovic, kde strávil také dva roky. A nakonec se usadil v Metylovicích. Kde jak Dominik říká, mají momentálně skvělou partu a všechno jim klape. Musí vyzdvihnout i skvělou restauraci na hřišti, kde si mohou po zápase sednout na skvělé jídlo a pivečko. A dokonce v nově rekonstruované budově mají i saunu a vířivku a tohle fakt nemá jen tak někdo. A jak tedy Dominik Kopec tipuje následující 21.kolo okresního přeboru ?

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Tip experta: 1 89 - 11 - 0 %
Komentář experta:

Jelikož se Nebory střelecky ve venkovních zápasech rozstřílely tak si myslím, že budou naladěni a padne spoustu gólů. Tipuji 5:1.

Tip experta: 0 78 - 11 - 11 %
Komentář experta:

Pro mě je tohle utkání zápasem kola, jelikož obě družstva jsou schopná vstřelit vícero gólů, tak očekávám přestřelku. Ale nakonec zápas skončí remízou 2:2.

Tip experta: 2 11 - 0 - 89 %
Komentář experta:

Myslím si, že tenhle zápas bude spíše bojovný a nenabídne moc branek. Ale přikláním se k hostům. Vyhrají těsně 0:1.

Tip experta: 1 89 - 11 - 0 %
Komentář experta:

Ačkoliv Smilovice ukazují, že umí na jaře potrápit i náročnější soupeře tak se musím přiklonit k Tošanovicím, které jsou na jaře ještě bez porážky a taky to tak zůstane i po tomhle zápase. Tošanovice vyhrají 4:2.

Tip experta: 2 27 - 18 - 55 %
Komentář experta:

Písek je na jaře tzv. králem remíz ale bohužel zažijí první porážku od dobře rozjetých Metylovic. Zatím se držíme stejně jako Tošanovice bez porážky a hodláme to tak udržet, musíme si dát pozor na začátek zápasu, podle výsledků to vypadá, že právě začátky Písku šlapou. Metylovice vyhrají 1:4.

Tip experta: 1 64 - 27 - 9 %
Komentář experta:

Tenhle zápas bude vyrovnaný, na podzim se podařilo vyhrát Hukvaldům 3:1, jenže na jaře Nošovice předvedou lepší výkon a zápas skončí výhrou pro domácí. A to s těsným výsledkem 2:1.

Tip experta: 1 100 - 0 - 0 %
Komentář experta:

Bukovec se doma těžko poráží, navíc Návsi je zvyklé hrát na umělé trávě takže jim to nebude vůbec hrát do karet. Bukovec doma zvítězí 4:1.

Tip experta: 0 50 - 30 - 20 %
Komentář experta:

Jelikož Milíkov obral i rozjeté Tošanovice o body, tak si myslím, že obere i Vojkovice. Můj tip je 1:1.

Výsledky tipování

Pořadí Jméno Počet bodů
1. Jiří Klik 7
2. Martin Trybula 6
3. Josef Krenželok 6
4. Karol M**** 6
5. David Hora 6
6. Martin Sikora 5
7. David Tryska 5
8. Zdeněk Sedlák 4
9. Tomáš Sikora 2
10. Adam Šlachta 1
Body za jednotlivá utkání se připisují automaticky druhý den ráno.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.