O. Mato 56.
1:4
(0:2)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

23.04.2023 16:00

21.kolo, Moravskoslezský | Frýdek-Místek | Okresní přebor, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Koníčková 12tka znovu vítězně


Branky


56. O. Mato - 4. R. Suszka , 42. L. Valek , 62. J. Fára , 68. M. Stříž
10

Milíkov ztratil doma body po dobře rozehraném zápase s Tošanovicemi a narazil i na Koníčkův výběr

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté dobře zvolenou taktikou rychle vedli

Milíkov chtěl navázat na poslední dobrý domácí výsledek, když se rozešel smírně s dobře hrajícími Tošanovicemi. Tentokrát zavítal na jejich hřiště soupeř z Vojkovic a hrálo se o lepší postavení v tabulce. Domácí šli do zápasu s jasným cílem a šlo z nich cítit nadšení.

 

Avšak vše mělo opačný průběh, se kterým domácí mužstvo určitě nepočítalo. Již z první šance ve 4.min se hosté prosadili po rohovém kopu, Radim Suszka 0:1. Následná pasáž byla velice neučesaná a Milíkov ztrácel na míči sebedůvěru. V druhé polovině poločasu se domácí zvedli a bylo otázkou času, kdy vyrovnají.

 

Jenže vzápětí a takřka v závěru poločasu přišel další direkt, když ve 42.min z útočné akce domácích vzniklo nepokryté přečíslení hostů a skóre navýšil Lukáš Válek na 0:2.

Domácí se zvedli, ale na body to nestačilo

Do druhé půle vstoupili domácí aktivně a nechtěli se s nepříznivým výsledkem smířit. Rodili se náznaky šancí, ale žádná vyložená. V 56.min se však mohli domácí konečně radovat, když se z rohového kopu prosadil hlavičkou Ondřej Mato 1:2.

 

Milíkov snížení nabudilo, stejně tak domácí příznivce. Domácí převzali otěže hry. Jenže jako přes kopírák se zrodila třetí šance hostů, kteří po pár šťastných odrazech zvýšili v 62.min skóre na 1:3,Jaroslav Fára.

 

Poslední hřebíček do rakve zatloukli Vojkovice gólem po chybě domácího brankáře, který neodhadl dlouhý míč a v 68.min Marek Stříž navyšuje již na 1:4. Tato branka domácí tvrdě poznamenala a už se nedokázali vzepřít k jakémukoliv obratu či snížení. 100% produktivita a zkušenosti rozhodly v tomto zápase a znovu, tak 12tka (12 hráčů) Koníčka z Vojkovic obralo soupeře o všechny body.

 

Za fotografie děkujeme Markétě Bieleszové !!! 



Ohlasy k zápasu


TJ Milíkov
Ondřej Mato (hráč): ,,Jednoduše řečeno, po posledním dobře odehraném utkání jsme byli tzv. na hrušce a mysleli jsme si, že to půjde samo. Soupeře jsme podcenili a to nás tvrdě potrestalo. Tenhle zápas jsme si prohráli sami. Z téhle prohry se musíme maximálně poučit a změnit přístup a to hned při další příležitosti , kterou budeme mít ve Smilovicích. Za Vojkovice si zaslouží pochvalu brankář Tesařík, který předvedl jistotu, klid a především dobrou rozehrávku.´´

TJ Sokol Vojkovice
Jaromír Kaňok (trenér): ,,Dá se to říct tak, že jsme domácím přenechali iniciativu a soustředili jsme se na a rychlé protiútoky a standardní situace, kdy hned první rohový kop jsme proměnili v gól hlavou 2. Branku jsme dali po brejku dva na jednoho, ale uspokojeni výsledkem prvního poločasu, jsme úvod druhého poločasu neodehráli s nasazením z prvního dějství a po sérii šancí jsme po rohu nechali domácí snížit na rozdíl jediného gólu, ale hlavně jsme jim dali víru, že s výsledkem ještě mohou něco udělat. Naštěstí jsme využili další standardní situaci a dali opět gól hlavou a na konečných 4:1 jsme dali po chybě brankáře domácích. Nejlepší hráč byl za mě Petr Klaner, který hrál na pravém kraji obrany a byl součástí celé kvalitní defenzívy, včetně brankáře i záložní řady.´´



Sestavy


TJ Milíkov
J. Sikora [-] - M. Sikora [-] , J. Sikora [-] , T. Sikora [-] , D. Žabka [-] , D. Fuják [-] , O. Mato [-] , D. Haratyk [-] , O. Rakovski [-] , T. Laba [-] , A. Samiec [-]

TJ Sokol Vojkovice
P. Tesarčík [-] - M. Stříž [-] , R. Suszka [-] , P. Klaner [-] , L. Valek [-] , O. Majer [-] , F. Koloničný [-] , M. Pastorek [-] , D. Nytra [-] , M. Sušovský [-] , J. Fára [-]

ŽK: 67. L. Jícha .
Hráči zápasu: P. Tesarčík , P. Klaner .
Počet diváků: 89. Rozhodčí: KIELAR Jakub - PODAŘIL Michal, SEKULA Adam.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

David Smítal

Expert: Dominik Kopec
Tip experta: remíza

Jelikož Milíkov obral i rozjeté Tošanovice o body, tak si myslím, že obere i Vojkovice. Můj tip je 1:1.