EXPERT TIP - 3.kolo Moravskoslezský | Frýdek-Místek | Okresní přebor, 2023-2024

Datum kola: 20.8.2023

0

Bukovecký srdcař !!! Kde jeho ,,životopis´´ je pomalu na knihu. Odehrál 6 sezón bez vynechaného zápasu! Ovšem prozatím nenašel protějšek, která by byla stejná jako on. Rozdat se pro lidi a sport jako takový! Expert Josef Krenželok




Josef Krenželok

Josef Krenželok srdcař z Bukovce. Postrach soupeřů na hřišti, jaký ale je ve skutečnosti a co o sobě říká tato ,,legenda´´ Bukovecké kopané?

 

,,Zdravím všechny čtenáře fotbalunás a fanoušky kopané. S fotbalem jsem začínál asi od narození a již od 6 let jsem hrál za Bukovec. Jsem místním odchovancem a srdcař každým coulem. V 7.-8. třídě jsem hrával za Spartak Jablunkov krajskou soutěž a hned jak jsem přišel do mladších žáků, tak ze mne udělali kapitána. Což mi vlastně zůstalo téměř všude kde jsem byl (smích).

 

Poté jsem se vrátil zpátky a až ve svých 17 letech jsem odešel na rok a půl do dorostu Třince. Hrál jsem 2.ligu dorostu což byla super zkušenost a hlavně jsem poznal super fotbalisty se kterými jsme do těd kamarádi. Pak jsem to zkoušel půl sezóny v Polsku za Puncov, kde v té době hráli 5 nejvyšší soutěž což je u nás krajský přebor, ale tam jsem nevydržel ani 2 měsíce a vrátil jsem se zpět.

 

Ve 21 letech jsem byl ještě půl roku v Bystřici v 1.A třídě a pak ve 23 letech půl roku v Jablunkově v 1.B třídě, ale vždy mě to táhlo zpátky do Bukovce. Byly to spíše dobré zkušenosti a tak nějak jsem tam byl vždy na výpomoc. 

 

Za posledních asi 8 nebo 9 sezón jsem vynechal jen 3 zápasy. Když nepočítáme Covidové ,,sezóny´´. Zvláštní a skvělé, že se mi vyhíbají zranění a dokonce jsem odehrál téměř 6 sezón bez přestávky. Celkem cca 130 utkání za sebou bez jediného vynechaného zápasu.

 

Většinou hraji střed zálohy a spíše defenzivní běhavější, ale hrával jsem i kraj nebo dokonce beka. Jinak jsem studoval střední průmyslovou školu ve F-M obor hutnictví, kde jsem v roce 2011 odmaturoval a poté jsem se vydal studovat na VŠB v Ostravě, kde jsem v roce 2016 měl státnice. A od podzimu 2016 pracuji jako technolog v Třineckých železárnách.

 

Bydlím zde v Bukovci na baráku s taťkou, kde mámě dvougenerační domek. Jsem sám bez přítelkyně, bez ženy, jelikož jsem zatím nenašel druhou osůbku, která by byla taková jako já. Rozdat se pro lidi a sport jako takový.

 

V Bukovci kolem fotbalu dělám téměř vše. Administrátor, správce hřiště, trenér a kapitán. Takový trošku Jirka Luňák. Ostatní o mne říkají, že jsem neskutečný srdcař a hodný a obětavý člověk. Vstřícný, pracovitý, přitom skromný a strašně upřímný (smích).

 

Co je pro nás dost důležité, že v mužské kategorii máme asi 80% vlastních odchovanců! A taky si zakládáme na výchovu hráčů. Teď máme 5 hráčů v dorostu Třince či jednu slečnu v Baníku. A dokonce hráče v Sigmě Olomouc U19 ,kde je i reprezentantem U19! 

 

Akorát volného času moc tedy nemám, když nehraju fotbal tak v zimě je to hokej, kde hraju závodně ve dvou amatérských ligách v Třinci za Javorový a Vendryni. V zimě také miluji běžky a snowboard a strašně rád v zimě běhám (smích). V létě pak hlavně kolo, tenis, beach volejbal a plavání.´´

 

A jak vidí upřímně tento srdcař, kapitán, trenér, hokejsta, plavec a skromný běžkař následující 2.kolo okresního přeboru?!

 

 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Tip experta: 2 9 - 27 - 64 %
Komentář experta:

Nošovice budou letos patřit k nejlepším týmům soutěže, takže dokážou vyhrát i na velmi horké půdě ve Vojkovicích.

Tip experta: 1 100 - 0 - 0 %
Komentář experta:

Janovice velmi dobře posílený tým před touto sezónou doma určitě nezaváhají. Návsí začíná vsázet na své odchovance, takže chce to čas, než se posunou kupředu.

Tip experta: 2 0 - 9 - 91 %
Komentář experta:

Hukvaldy si do Chlebovic zajedou pro tři body a odpíchnou se k mnohém lepší sezóně než byla loni.

Tip experta: 2 27 - 18 - 55 %
Komentář experta:

Pržno bez nejlepšího hráče a střelce většiny branek R. Bystrého bude tuto sezónu asi o něco horší, ale svou kvalitu mají. Staříč bude letos nejspíše patřit k lepším týmům, ale na nejlepší nebudou stačit.

Tip experta: 2 0 - 0 - 100 %
Komentář experta:

Domácí se po nevydařeném prvním utkání budou chtít doma ukázat v mnohem lepším světle, ale ani to nebude stačit a Bukovec nezaváhá.

Tip experta: 2 18 - 27 - 55 %
Komentář experta:

Zápas dvou týmů ze zkušenými hráči bude k vidění v Čeladné, nicméně hosté zvítězí.

Tip experta: 1 82 - 9 - 9 %
Komentář experta:

Písečtí doma uspějí a připíšou si další tři body, což jim zajistí velmi dobrý start do soutěže.

Tip experta: 2 27 - 0 - 73 %
Komentář experta:

Milíkov vyhraje i venku v Metylovicích. Domácí opustili před sezónou dva kvalitní hráči, takže se to na nich určitě podepíše. Bude to chtít čas než si to sedne.

Výsledky tipování

Pořadí Jméno Počet bodů
1. Radim Starzyk 5
2. Dominik Kopec 5
3. Viktor Polok 5
4. Josef Krenželok 5
5. Jan Ligocki 5
6. Zdeněk Sedlák 5
7. Martin Trybula 5
8. Jiří Klik 5
9. Ondřej Mato 4
10. Maxim Kulhánek 4
11. Martin Sikora 3
Body za jednotlivá utkání se připisují automaticky druhý den ráno.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.