EXPERT TIP - 1.kolo Jihočeský | České Budějovice | III. třída sk. A, 2016-2017

Datum kola: 30.10.2016

0

Poslední kolo III. třídy skupiny A se v roli experta představí Lukáš Dudek, který má na starosti informace z obou skupin III. třídy.




Lukáš Dudek

Toto okolo jsem se rozhodl odtipovat sám, protože si potřebuji napravit svou žaloustnou statistiku, právě v této disciplíně. Kromě toho, že si každý víkend dopisuji s některými z vás, ohledně vašich zápasů, jsem i já sám stále aktivně hrajícím hráčem a od léta navíc i správcem hřiště v Olešníku. Což mělo zásadní vliv na moji funkci útočníka střelce, kdy jsem se přes podzim proměnil na permanentní údržbu trávníku, takže na hřišti i při zápase řeším vykoplé drny. Nelze se tedy divit, že do střeleckých statistik jsem se letos ještě nezapsal. Snad si v tipovačce spravím chuť.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Tip experta: 1 33 - 38 - 29 %
Komentář experta:

Jednoznačně šlágr kola. Začnu u hostů, kteří poslední tři venkovní zápasy nevyhráli. Naposledy dokonce schytali bůra v Mokrém, kde sice byli herně lepší, ale produktivita byla velmi slabá. Uvidíme, jestli bude tým doplněn o hráče z A týmu, který hraje dopoledne doma. Dívčice mají velkou šanci dotáhnout se na špic a jít do jara v těsném závěsu nebo dokonce bodově srovnaní s ostatními týmy. Uvidíme jestli dá více branek domácí Hezoučký nebo hostující Fošum. Více věřím Dívčicím!

Tip experta: 1 95 - 5 - 0 %
Komentář experta:

V tomto zápase očekávám vyrovnaný průběh a možná bych si vsadil i na plichtu. Ale budu věřit v domácí prostředí a snahu hráčů z Žab, že se před vlastními fanoušky, budou chtít rozloučit vítězně, tak aby jim večer chutnalo o něco více, než soupeři z Koloděj.

Tip experta: 1 95 - 5 - 0 %
Komentář experta:

Boršov se herně trošku zvedl, ale když už boduje, tak výhradně na domácím hřišti. Úsilné minule schytali kanára na Borku, kde jim citelně chyběli dva nejlepší střelci Vazač se Slámou. Prvně jmenovaný, bude nejspíš chybět i nyní, ale přesto tipuji jedničku a bomby k tyči pro domácí.

Tip experta: 2 19 - 24 - 57 %
Komentář experta:

A oříšek na závěr. Pištín měl dobrý vstup do sezony, pak přišlo období sucha, ale závěr podzimu, už zase tým šlape. Doma v posledních dvou zápasech obral o dva body Loko CB B a porazil Mokré. Naposledy si tři body přivezli svěřenci trenéra Huleho, ze hřiště Chrášťan. Hosté zase prolomili minulý týden čekání na výhru, když předvedli asi nejlepší výkon na podzim, proti lídrovi z Voselna. Opět plichtový mač, ale rozhodující faktor bude hostující Tengl, který si snad nezapomene střelecké ponožky. Pokud, ano, tak v záloze má maminku, která mu je jako jeho věrná fanynka přiveze.

Tip experta: 1 90 - 5 - 5 %
Komentář experta:

Opět nevybočím z trendu a sázet budu na domácí, kteří jsou nejlépe střílejícím týmem soutěže. V každém zápase dokázali dát branku a nejlepší útočné duo soutěže H+H bude v doprovodu Dvořáka a Štumbauera, řádit i proti bodově chudým Chrášťanům.

Výsledky tipování

Pořadí Jméno Počet bodů
1. Petr Vazač 3
2. Jarka Kadlecová 3
3. Libor Waldhauser 2
4. Stepan Hajek 2
5. Tomáš Tengl 2
6. Jaroslav Litvan 2
7. Radek Kolouch 2
8. David Schneider 2
9. Michal Vrba 2
10. Jan Hála 2
11. Miloš Michalec 2
12. Květa Hálová 2
13. Václav Vávra 1
14. Martin Kudlacek 1
15. Jakub Hála 1
16. Jiří Svatoš 1
17. Honza Valenta 1
18. Miroslav Danda 1
19. Zdeněk Žák 1
20. Martin Škaroupka 1
Body za jednotlivá utkání se připisují automaticky druhý den ráno.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.