EXPERT TIP - 14.kolo Středočeský | 1.B třída sk. B, 2016-2017

Datum kola: 25.3.2017

0

Po dlouhé zimní pauze tu máme první jarní kolo I.B třídy sk. B. A co nás vlastně na jaře čeká? Zejména to bude boj Lužce nad Vltavou a Dynama Nelahozeves o udržení velmi nečekaných pozic na stupních vítězů. Na opačném pólu tabulky se budou snažit o zázrak fotbalisté Dlouhé Lhoty a Velkého Borku, kteří na podzim nabrali poměrně značnou ztrátu. Ve fotbale ale nic není nemožné a naše redakce přeje všem týmům i hráčům hodně sportovního štěstí a krásné fotbalové zážitky!




Karel Vlasák

Redaktor soutěže a stále ještě aktivní hráč Pšovky B. 23 let, svobodný, bezdětný. Koníčky: Fotbal.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Tip experta: 1 75 - 25 - 0 %
Komentář experta:

Mladý B-tým Benátek nad Jizerou se na podzim prezentoval velmi sympatickými výkony, díky kterým je poměrně v klidu uprostřed tabulky. Slavoj nasbíral ještě o 4 body více a pro mě je favoritem tohoto zápasu. Zkušenost domácích bude slavit úspěch. 4:2.

Tip experta: 1 100 - 0 - 0 %
Komentář experta:

V Bakově prožili povedenou zimní přípravu, během které pořádně proháněli i týmy z vyšších soutěží. S bilancí 5-1-3 Bakovští určitě pomýšlejí na vyšší než 12. místo v tabulce. Na půdě vedoucích Kel ale čeká hosty pořádně ostrý vstup do soutěže a já tuším, že bude neúspěšný. Hosté po statečném boji padnou. 3:1.

Tip experta: 0 25 - 50 - 25 %
Komentář experta:

V Tišicích očekávám velmi vyrovnaný zápas. Domácí tým chtěl mít po podzimu určitě více než 15 bodů a stejně tak hosté měli určitě v úmyslu více prohánět vedoucí týmy tabulky. V tomto zápase se na těžkém terénu rozejdou oba soupeři smírně. 1:1.

Tip experta: 2 50 - 0 - 50 %
Komentář experta:

Pro mě jednoznačný šlágr kola. Jsem velmi zvědav, zda se Lužci podaří navázat na povedené podzimní výkony. Oba týmy dokázaly udržet své ústřední postavy - Kuchaře a Koštíře - a tak se můžeme těšit na ofenzivní podívanou. Já to vidím na přestřelku a těsnou výhru DBSK. 3:4.

Tip experta: 0 25 - 50 - 25 %
Komentář experta:

Jdou zvěsti, že v Byšicích se zimní příprava úplně nevydařila. Co je na tom pravdy, otestuje v prvním zápase předposlední Velký Borek. Hosté budou mít velkou motivaci vstoupit do jara pravou nohou a velkou bojovností podle mě bod urvou. 2:2.

Tip experta: 1 100 - 0 - 0 %
Komentář experta:

V Pěčicích očekávám nejjasnější zápas prvního jarního kola. Domácí tým se pohybuje v tabulce mnohem níže, než by si představoval, a v derby proti tříbodové Dlouhé Lhotě se bude chtít chytit. To se podaří, a to dokonce výraznějším rozdílem. 5:1.

Tip experta: 1 50 - 25 - 25 %
Komentář experta:

Pro mě velmi nevyzpytatelný zápas. V Byškovicích to bude zřejmě spíše boj než fotbal, což by mohlo vyhovovat spíše silovým hostům. Na trase Neratovice - Dynamo ale proběhl v zimní přestávce důležitý přesun, když do divizního A-týmu Neratovic zamířil kanonýr Dynama Krejza. Nakolik bude tato ztráta citelná, se hosté přesvědčí už v prvním zápase. Podle mého Neratovice B ubojují výhru 2:0.

Výsledky tipování

Pořadí Jméno Počet bodů
1. Pavel Malák 4
2. Jakub Kasal 3
3. David Šteiner 3
Body za jednotlivá utkání se připisují automaticky druhý den ráno.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.