Hráčem 10. kola, Okresní přebor Mělník, se stává...

Datum kola: 11.10.2015

I v tomto kole jste mohli hlasovat pro tu nejlepší jedenáctku. Hlasování je ukončeno a vzešel z něj jeden vítěz. Kdo vyhrál? Přečtěte si tento článek!

Výsledky hlasování



Ivo Lorenc

38%

S velkým náskokem tentokrát vyhrál všestudský patriot, brankář a kapitán v jedné osobě Ivo Lorenc (36). Hráč, který v dresu všestudské Viktorky válí už 21 let (pouze s krátkou pauzou pro působení v Dynamu Nelahozeves), získal prozatím nejvyšší absolutní zisk hlasů v historii OP Mělník!

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
2. Milan Hanuš 16%
3. Miloslav Švancara 14%


0

Druhé místo oslavili v Horních Počaplech, pro které jde po zisku prvního bodu v soutěži o úspěšný týden. Postaral se o to dvougólový střelec Milan Hanuš (28), jehož branky pomohly k divoké remíze 4:4 s Obřístvím. Hráč, který působil v mládežnických týmech SK Štětí si v této sezoně zahrál i I.B třídu v dresu Lužce nad Vltavou, jehož jsou Horní Počaply farmou. Třetí místo pak putuje opět do Všestud zásluhou Miloslava Švancary (22), který si od spoluhráčů vysloužil uznání za velmi dobrý výkon v záložní řadě. Odchovanec Viktorie si v mládežnických kategoriích zahrál i za sousední Kralupy, ale teď už je zase doma a pomohl k vítězství 2:0 nad favorizovaným Velkým Borkem.

Související články

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.