SESTAVA KOLA - 10.kolo Středočeský | Mělník | Okresní přebor , 2015-2016

Datum kola: 11.10.2015

0

10. kolo soutěže přineslo spoustu gólů i překvapivých výsledků, a tak je sestava tohoto kola tak trochu postavená na hlavu. Figuruje v ní totiž jediný čistokrevný obránce Karel Pražák z Vojkovic a reálné rozestavení hráčů je dnes 1-5-4. To by ale tomuto týmu nemuselo vadit, jelikož v bráně je ve skvělé formě chytající všestudský Lorenc.

Ivo Lorenc (Všestudy) - Chycená penalta i další důležité zákroky a ve výsledku čisté konto - to vše znamenalo zaslouženou výhru 2:0 nad favoritem z Velkého Borku.

 

Miloslav Švancara (Všestudy) - Další zástupce malé vesničky, která bojovným výkonem nadchla nestranné fanoušky. Miloslav Švancara k tomu přispěl velmi povedeným výkonem.

 

Karel Pražák (Vojkovice) - Velmi dlouho to vypadalo, že jím dirigovaná obranná činnost celého týmu bude slavit úspěch a Vojkovice si ze Pšovky i v deseti odvezou bod. O opaku rozhodla penalta v posledních minutách.

 

Jan Šíma (Kralupy) - Čtyřicetiletý univerzál vstřelil gól už ve druhé minutě, na další přihrál a celkově byl dle zúčastněných nejlepším hráčem na hřišti v duelu s Vehlovicemi.

 

Martin Pazdera (Libiš B) - Kapitán týmu vstřelil jednu branku a stejně jako ostatní spoluhráči podal nadstandardní výkon.

 

Tomáš Dinka (Veltrusy) - První vítězství v sezoně se musí oslavit! Tomáš Dinka si ho může umocnit i vítězstvím v naší anketě.

 

Martin Veselý (Vysoká) - Dva góly při vítězství 2:0 - to už něco znamená. Zvláště když ten první padl výstavní ranou z dálky. Inu, správný kapitán jde příkladem.

 

Petr Sus (Obříství) - Další dvougólový střelec. Jeho branky ale v přestřelce proti Horním Počaplům stačily pouze na zisk dvou bodů.

 

Milan Hanuš (Horní Počaply) - I na druhé straně hřiště byl rozdílový hráč. V Počaplech sice mohou mít radost z prvního bodu v OP, start do soutěže si ale jistě představovali jinak.

 

Tomáš Prejzek (Tišice) - Čtyři góly do sítě Dolních Beřkovic a rázem tu máme nejlepšího střelce soutěže. S celkovými 14 brankami předskočil dosud vedoucího Rolence.

 

Lukáš Jiráň (Libiš B) - Libiš si tentokrát vypomohla posilami z áčka a bylo to znát. Jiráň se trefil třikrát - na kvality divize zkrátka náš okresní přebor ještě nedosahuje...




Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Hlasovat pro hráče můžete od 12.10.2015 12:00 do 14.10.2015 11:59

Hlasování bylo ukončeno

Hlasování jsme ukončili. Brzy se dozvíte vítěze. A pokud váš favorit nevyhrál, nevadí, pokud bude i nadále předvádět skvělé výkony, budete ho nacházet v dalších sestavách kola :)

Související články


Jak nasbírat co nejvíce hlasů?

  • Klikni na "To se mi líbí" a "Sdílej" link na svůj Facebook
  • Pošli svým přátelům soukromou zprávu s linkem a prosbou o hlas
  • Pošli svým známým email s odkazem na sestavu
  • Zapoj do hlasovaní svůj klub, spoluhráče a dej odkaz na klubový facebook
  • Upozorni všechny, že hlasovat mohou každou hodinu, pokud mají účet na fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.