Hráčem 5. kola, Okresní přebor Kolín, se stává...

Datum kola: 24.09.2016

I v tomto kole jste mohli hlasovat pro tu nejlepší jedenáctku. Hlasování je ukončeno a vzešel z něj jeden vítěz. Kdo vyhrál? Přečtěte si tento článek!

Výsledky hlasování



Filip Kubalík

47%

Krásný souboj předvedli fanoušci a čtenáři. Nakonec z něj vítězně vyšel nučický rychlík, Filip Kubalík. Získal o dvě procenta hlasů více, než další hráč v pořadí. Filipovi gratulujeme a rozhovor s ním si budete moci přečíst v pátek. A Filip si zatím může připravit nějaký vtip, o který se s námi v závěru rozhovoru podělí.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
2. Lukáš Kubelka 46%
3. Michal Havránek 3%


0

Druhou příčku obsadil žiželický Lukáš Kubelka. Díky jeho čtyřem brankám do sítě Plaňan se domácím podařilo zápas otočit a získat další tři body.

 

Třetí místo získal kouřimský obránce Michal Havránek. Kouřim díky výborné hře celé obrany neinkasovala a proto ji jediný vstřelený gól stačil ke třem bodům.

 

Závěrem děkuji fanouškům, fanynkám a čtenářům, kteří hlasují, píší a jinak aktivně se podílí na tvorbě tohoto webu. Hlasujících neustále narůstá, přibývá i tipujících v Tipovačce. Vkládejte na web fotky a popisy zápasů. Vše nejprve projde redakční korekturou a pak se objeví na webu. Tak se ničeho nebojte...

Související články

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.